- Adım
- Ertaç
- Cihazım
- Iphone 7 +
- Meslek
- PTT
- Konular
- 14
Ptt'de çalışan biri olarak ufak bir açıklama gereği duydum.Burada kesinlikle o satış yapan arkadaşı korumaya çalışmıyorum.Kargoya verdiğiniz ürünler artık satıcı olan kişiden çıkmış oluyor,artık olay kargoda bitiyor.Yani isterse kargoyu aynı gün içerisindede çıkartabilir,isterse bir hafta sonrada çıkartabilir.Kargoda yaşanan aksaklık olmuşdur,eleman yetersizdir.Bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir.Ufak bir adres yanlış verilmesinden dolayı kargonuz merkezde bekletilebilir veya iade edilebilir.
Burada satan arkadaşın değil verdiği kargo şirketinin suçu vardır.Aynı gün kargoya verse bile aynı gün kargoya çıkacak diye bir madde yoktur.Ayrıca kargo şirketi haricinde o kargoyu getirecek dağıtıcıda önemlidir.Bazı dağıtıcılar var adresi yanlış olsa bile sizi arar doğru adresi almaya çalışır.Bazılarıda vardır ki önemsemez merkezde bekletip,depoya alır.
Burada satan arkadaşın değil verdiği kargo şirketinin suçu vardır.Aynı gün kargoya verse bile aynı gün kargoya çıkacak diye bir madde yoktur.Ayrıca kargo şirketi haricinde o kargoyu getirecek dağıtıcıda önemlidir.Bazı dağıtıcılar var adresi yanlış olsa bile sizi arar doğru adresi almaya çalışır.Bazılarıda vardır ki önemsemez merkezde bekletip,depoya alır.