Çözüldü can not read from port COM3 Hatası - MiFlash Beta

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock Rom MIUI11 Android 8.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Maalesef bu hatayı alıyorum napmalıyım, cihazım Xiaomi Redmi 5 Plus 32 GB. Bootloader kapalıydı, EDL Moda soktum sonunda. Aygıt yöneticisinde böyle görüyor cihazı:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 97
  • öö.PNG
    öö.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 89

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Hard brick olmuş cihaz hocam önceki konularına bakabilirsiniz.
hocam son çare china developer rom. o da olmazsa napmalıyım diyarbakırda kime gösterebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dene hocam bulduğun her yöntemi deneyebilirsin cihaz zaten hardbrick olmuş daha fazla zarar veremezsiniz en azından denemiş olursunuz hangi yöntemin işe yarayacağı belli olmaz
hocam vallahi babama ne diyeceğim olmazsa :(

Son düzenleme:
Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
2 gündür herye de görmekten sıkıldım desem yeridir. Hem herseyi çok biliyorsun. Hem telefoncular yapamaz diyorsun. Hem gösterilen herşey e soruyla cevap veriyorsun. Telefoncu ya git, sen de kurtul biz de kurtulalım. Konuyla ilgili bildirimi kapattım bu sefer de başka yerde soru soruyorsun. Yaşına veriyorum bazı şeyleri (16) ama sabır diye de bisey var. Az kaldı babanı bulup ben söyleyeceğim.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hocam son çare china developer rom. o da olmazsa napmalıyım diyarbakırda kime gösterebilirim

hocam vallahi babama ne diyeceğim olmazsa :(
Yapacak birsey yok yani en kotu aksam kapadim sabah acilmadi telefoncuya gosterelim dersin hocam merkezde telefoncular vardir goturun anlayan birileri cikar illaki

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
2 gündür herye de görmekten sıkıldım desem yeridir. Hem herseyi çok biliyorsun. Hem telefoncular yapamaz diyorsun. Hem gösterilen herşey e soruyla cevap veriyorsun. Telefoncu ya git, sen de kurtul biz de kurtulalım. Konuyla ilgili bildirimi kapattım bu sefer de başka yerde soru soruyorsun. Yaşına veriyorum bazı şeyleri (16) ama sabır diye de bisey var. Az kaldı babanı bulup ben söyleyeceğim.
hocam ama ben de sizi yormak istemiyorum ki özür dilerim

Yapacak birsey yok yani en kotu aksam kapadim sabah acilmadi telefoncuya gosterelim dersin hocam merkezde telefoncular vardir goturun anlayan birileri cikar illaki
teşekkürler, en son china developer rom deneyeceğim. olmazsa babama söylemem gerek :(

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
hocam sonunda cihazı kurtardım ama developer rom kurdum. türkçe yok, ingilizceyi seçtim ama google hizmetleri yok. Bootloader kilidini nasıl açabilirim?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hocam sonunda cihazı kurtardım ama developer rom kurdum. türkçe yok, ingilizceyi seçtim ama google hizmetleri yok. Bootloader kilidini nasıl açabilirim?
Çok şükür herkes rahat bir nefes aldi sonunda :) şimdi geliştirici seçeneklerinde oem kilidi acip dikkatli sekilde uygun twrp yi yukleyip dogru rom kurulumu yaparak cihazi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Once gelistirici seceneklerini acip hata ayiklama kismini aktif etmeyi unutmayin

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Çok şükür herkes rahat bir nefes aldi sonunda :) şimdi geliştirici seçeneklerinde oem kilidi acip dikkatli sekilde uygun twrp yi yukleyip dogru rom kurulumu yaparak cihazi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Once gelistirici seceneklerini acip hata ayiklama kismini aktif etmeyi unutmayin
hocam geliştirici seçeneklerinden ikisini de açtım oem kilidi falan. ama maalesef hala oem kilidi kapalı gözküyor, telefona erişimim var

Romu doğru indirdiğinize emin misiniz klasörden çıkardınız mı doğru biçimde
hocam özelden attığınız mesajları gördüm ancak bu hatayı alıyorum:

Ekli dosyalar

• kkk.PNG
    kkk.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hocam geliştirici seçeneklerinden ikisini de açtım oem kilidi falan. ama maalesef hala oem kilidi kapalı gözküyor, telefona erişimim var

hocam özelden attığınız mesajları gördüm ancak bu hatayı alıyorum:
telefona girdiğiniz mi hesabı ile bilgisayardaki unlock tool a girdiğiniz kullanıcı aynı olmalı. cihaza tanıtmamış olabilirsiniz hesabı

oem kilidi başvurusu için mobil interneti kullanmanız gerekiyor şebeke var mı cihazda şu an?

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
telefona girdiğiniz mi hesabı ile bilgisayardaki unlock tool a girdiğiniz kullanıcı aynı olmalı. cihaza tanıtmamış olabilirsiniz hesabı

oem kilidi başvurusu için mobil interneti kullanmanız gerekiyor şebeke var mı cihazda şu an?
var hocam tamamdır ama ben gitmişim china stabile MIUI11 yüklemişim, cihaz unlocked şu an. Eğer clean all seçeneğini seçip yeniden global yüklersem sıkıntı çıkar mı?

hocam benimki zaten Globalmiş, China Stable MIUI11 yükleyince fark ettim. Sizin özelden yolladığınız global romu tekrar bu sefer clean all diyerek flaşlasam, fastboot moddayken, yine sıkıntı olur mu? Yine brick olur mu cihaz?
C ye atın evet,ek olarak iç içe klasör olmasın ona dikkat edin

var hocam tamamdır ama ben gitmişim china stabile MIUI11 yüklemişim, cihaz unlocked şu an. Eğer clean all seçeneğini seçip yeniden global yüklersem sıkıntı çıkar mı?

hocam benimki zaten Globalmiş, China Stable MIUI11 yükleyince fark ettim. Sizin özelden yolladığınız global romu tekrar bu sefer clean all diyerek flaşlasam, fastboot moddayken, yine sıkıntı olur mu? Yine brick olur mu cihaz?
ya bu sefer bu miui sürümü cihazınızda desteklenmiyor derse

Son düzenleme:
Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
mi 5 kullanıcıları cevaplasa daha iyi olur o cihazda farklı bir durum söz konusu değilse normal global yükleyince sorunsuz açılması gerek

Oyla:
Üst Alt