Çözüldü can not read from port COM3 Hatası - MiFlash Beta

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock Rom MIUI11 Android 8.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Maalesef bu hatayı alıyorum napmalıyım, cihazım Xiaomi Redmi 5 Plus 32 GB. Bootloader kapalıydı, EDL Moda soktum sonunda. Aygıt yöneticisinde böyle görüyor cihazı:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 97
  • öö.PNG
    öö.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 89

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
fastboot tan rom kurmak dediğim mi flash ile rom kurmayı diyorum kafanız karışmasın. yaptığınız işlem doğru sadece veri aktaramıyor bilgisayarınız. ya kabloda ya pc de sorun var. ayrıca hello pack hatası aldığınız durumlarda da edl moda girmemiş oluyor cihaz. bu bilgileri kullanarak farklı bir kablo yada pc ile yada farklı bir usb portuna bağlayarak deneyin aynı işlemleri
teşekkürler lütfen burada kalın bana yardım etmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C ye atın evet,ek olarak iç içe klasör olmasın ona dikkat edin
yok hocam olmadı iki farklı rom denedim ikisi de başarısız. ikisi de china stable stock rom. China developer rom denesem işe yarar mı

teşekkürler lütfen burada kalın bana yardım etmek için

yok hocam olmadı iki farklı rom denedim ikisi de başarısız. ikisi de china stable stock rom. China developer rom denesem işe yarar mı, yine can not read port from com4 hatası

Son düzenleme:
Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Baska bir bilgisayar bulabildinizmi denemek için?
yok bulamadım, başka usb kablosu da yok ki ya. China developer rom yükleyeceğim en son çare.İki dosyanın içindekileri değiştirmek de fayda vermedi. Romun içindeki iki xml dosyasından bahsediyorum. Bu konudaki arkadaşla aynı sorunu yaşıyoruz, o da en son çare gitmiş china developer rom yüklemiş: Recovery - Redmi 5 Plus Bootloop , Main Menu de kalma, Brick Telefon Kurtarma ayrıca 3 usb yeri var benim pcde,windows 8.1 bu arada.

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
çok
Deneyin hocam insallah cozulur o sekilde
çok teşekkürler hocam inşallah amin allah razı olsun, şimdi imei de mi gidecek ya :(

Romu doğru indirdiğinize emin misiniz klasörden çıkardınız mı doğru biçimde
hocam 2 farklı romda da denedim, olmadı. Şimdi telefonu kurtarırsak IMEI mi gidecek? :/ Diyarbakır'da şubeniz var mı, kime göstersek ve ne desek düzeltebilirler? Diyarbakır'a memur çocuğu olduğum için gelmek zorunda kaldım.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
çok

çok teşekkürler hocam inşallah amin allah razı olsun, şimdi imei de mi gidecek ya :(

hocam 2 farklı romda da denedim, olmadı. Şimdi telefonu kurtarırsak IMEI mi gidecek? :/ Diyarbakır'da şubeniz var mı, kime göstersek ve ne desek düzeltebilirler? Diyarbakır'a memur çocuğu olduğum için gelmek zorunda kaldım.
Mutlaka bulunduğunuz yerde telefoncular vardır hocam son care goturup baktirin

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
@Zenex hocama kargolarsaniz daha garanti olur
hocam bu yöntem işe yarar mı? bu sefer bazı dosyaları silmemizi yerine yenilerini atmamızı söylüyor:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Kardeşimde de Redmi 5 plus var. O defalarca EDL mod a düşürdü ama her defasında açıldı. Com 3 olarak görmesi için. Test point noktasına dokunmadan önce batarya soketini çıkartın. İki noktaya teması yapınca, teması kesmeden batarya soketini takın. Telefonu görmüş olması lazım. Flash tool da refres yapıp tekrar deneyin bakalım.
olmadı hocam bu yöntem. mi flash durduruldu diyor bu sefer. sizce bu anti rollback işe yarar mı china version xiaomi redmi 5 plus için:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
dene hocam bulduğun her yöntemi deneyebilirsin cihaz zaten hardbrick olmuş daha fazla zarar veremezsiniz en azından denemiş olursunuz hangi yöntemin işe yarayacağı belli olmaz

Oyla:
Üst Alt