Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldücan not read from port COM3 Hatası - MiFlash Beta
fastboota alabiliyorum ama cihaz locked. mecbur edl moddan. edl moda almak basitleşti ama bu sefer can not read from port COM4 diyor. Portu kullanabilecek olan uygulama Chrome. Kapattım. Bu sefer, farklı tepki aldım. Bu sefer dedi ki: Altta device is busy yazısı varken flash durum bölümünde no hello packet tarzı bir yazı. Yani bu sefer no hello packet hatası.
evet ilk başta iç içeydi. onu çoktan düzelttim. zaten eğer iç içe ise o zaman flasha başlamıyor. ama ben önce masaüstündeki bir klasöre atmıştım. şimdi direkt progrm files x86 falan, o dosyaların olduğu klasörde mi kalsın.? yani direkt C diskine girdiğim andaki klasörlerin yanına?
Unpack downloaded ROM and find these files, locate “images” folder and find these two files: partition.xml and rawprogram0.xml
Open “partition.xml” find the following line:<partition label="persist" size_in_kb="32768" type="6C95E238-E343-4BA8-B489-
8681ED22AD0B" bootable="false" readonly="false"
filename="persist.img" sparse="true"/>
and change readonly=”false” to “true”, in the result you’ll get
<partition label="persist" size_in_kb="32768" type="6C95E238-E343-4BA8-B489-
8681ED22AD0B" bootable="false" readonly="true"
Open “rawprogram0.xml” and make the following changes:
buradaki çözüm yönteminin uygulandığı cihaz farklı. ben de görüntüye giden soket yok. sadece ana karta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet ilk başta iç içeydi. onu çoktan düzelttim. zaten eğer iç içe ise o zaman flasha başlamıyor. ama ben önce masaüstündeki bir klasöre atmıştım. şimdi direkt progrm files x86 falan, o dosyaların olduğu klasörde mi kalsın.? yani direkt C diskine girdiğim andaki klasörlerin yanına?
Unpack downloaded ROM and find these files, locate “images” folder and find these two files: partition.xml and rawprogram0.xml
Open “partition.xml” find the following line:<partition label="persist" size_in_kb="32768" type="6C95E238-E343-4BA8-B489-
Open “rawprogram0.xml”and make the following changes:
Open “rawprogram0.xml”and make the following changes:
bu bilgileri nereden buldunuz? no Hello pack hatası için mi verilmiş? eğer öyleyse deneyin. ingilizceniz yeterli değilse ne yapacağınızı yazabilirim.
indirdiğiniz rom klasörüne girin- images kalsörüne girin ve o klasördeki partition.xml ve rawprogram0.xml yazan 2 dosyayı bana gönderin düzenleyip atayım tekrar öyle deneyin
bu bilgileri nereden buldunuz? no Hello pack hatası için mi verilmiş? eğer öyleyse deneyin. ingilizceniz yeterli değilse ne yapacağınızı yazabilirim.
indirdiğiniz rom klasörüne girin- images kalsörüne girin ve o klasördeki partition.xml ve rawprogram0.xml yazan 2 dosyayı bana gönderin düzenleyip atayım tekrar öyle deneyin
hep aynısını yapıyorum ama sürekli düşüyor oysaki aygıt yöneticisinde hala gözüküyor sebebi nedir? Bu hatayla karşılaşırsak batarya soketini takmalıyız demiş bu videoda, ama farklı bir xiaomi cihaz:
tahminimce bilgisayarınız ile ilgili bir sorun yoksa edl moda alıp fastboot tan rom kurmak bu kadar zor bir iş olamaz. bir tanıdık bulup onun bilgisayarında aynı işlemleri yapmayı deneyin büyük ihtimal sorun çözülecektir
tahminimce bilgisayarınız ile ilgili bir sorun yoksa edl moda alıp fastboot tan rom kurmak bu kadar zor bir iş olamaz. bir tanıdık bulup onun bilgisayarında aynı işlemleri yapmayı deneyin büyük ihtimal sorun çözülecektir
fastboot tan rom kurmak dediğim mi flash ile rom kurmayı diyorum kafanız karışmasın. yaptığınız işlem doğru sadece veri aktaramıyor bilgisayarınız. ya kabloda ya pc de sorun var. ayrıca hello pack hatası aldığınız durumlarda da edl moda girmemiş oluyor cihaz. bu bilgileri kullanarak farklı bir kablo yada pc ile yada farklı bir usb portuna bağlayarak deneyin aynı işlemleri