arkadaşlar telefonu miui 8 e güncelledim xiaomi şifre vermedi 7 ye dönemiyorum bu hatayı alıyorum
anladım isterseniz kurun yardımcı olayım veya öncelikle miflash son sürümünü deneyin. İndirdiginiz .tgz uzantılı romu winrar veya 7zip ile arşivden çıkarın. oluşan klasörü yerel disk c içinde rom adında bir klasör açıp oraya taşıyıp o şekilde deneyinmaalesef yok
Rom yüklemeye çalışıyorum, telefon hiç açılmıyor ekranda sadece mi'nin logosu çıkıyor bir kere daha başıma gelmişti bir şeyler yapmaya çalışıyorum para da vermek istemiyorumHocam siz rom mu yüklemeye çalışıyorsunuz yoksa root yapmak mı istiyorsunuz? Phalie
Twrp ye girip wipe - format data yes yapınRom yüklemeye çalışıyorum, telefon hiç açılmıyor ekranda sadece mi'nin logosu çıkıyor bir kere daha başıma gelmişti bir şeyler yapmaya çalışıyorum para da vermek istemiyorum
Mi Flash ile rom yüklemek için bu rehbere göz atabilirsiniz hocam.Rom yüklemeye çalışıyorum, telefon hiç açılmıyor ekranda sadece mi'nin logosu çıkıyor bir kere daha başıma gelmişti bir şeyler yapmaya çalışıyorum para da vermek istemiyorum
bende de aynı düzelmiyorHayırlı günler bir romu indirmeden önce tgz uzantılı olup olmadığını nasıl anlyacağız. Yaklaşık 2.5 gb. Hem veri kaybı hem zaman kaybı telefonum da fastboot modunda kaldı açılmıyor.
telefon yeni sürüm bulundu diyor ama indirmiyor romu. internetten ilgili romu buluyorum fastboot rom ve dediğiniz gibi yüklenmiyor. twrp ile de olmuyor peki ben bu romu bu telefona nasıl yükleyeceğim başka bir yöntem yok mu yok ise bu rom neden yayınlanır? telefon mi 10 ultra rom ise eu beta.Hocam bilmiyorum farkında mısınız
Xiaomi.eu romu mi flash ile flaşlamaya çalışıyorsunuz
Mi flash ile custom rom flaşlanmaz
hocam cihaz fastbootta kaldı rom başarılı şekilde yüklüyor yaklaşık 600-700 sn sürdüZip romunu flashlamaya çalışıyorsunuz. Mi flash ile fastboot rom kurulur, zip rom kurulamaz. Zip romlar twrp ile kurulur.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi