arkadaşlar telefonu miui 8 e güncelledim xiaomi şifre vermedi 7 ye dönemiyorum bu hatayı alıyorum
İndirdiğiniz rom zipten çıkarıldığında aslında yine zipli geliyor diyelim. Tekrar o ayrştırılan klasördeki öğeyi 7ziple bir daha ayrıştır yapacağız. o zaman sorun hallolur.Hocam sorunu nasıl çözdünüz
hocam telefon bu şekilde kaldı ne yapabilirim?İndirdiğiniz rom zipten çıkarıldığında aslında yine zipli geliyor diyelim. Tekrar o ayrştırılan klasördeki öğeyi 7ziple bir daha ayrıştır yapacağız. o zaman sorun hallolur.
bu mesajı okumasaydım ugrasıp duracaktım. insan bazen nerede hata yaptığını göremiyor. peki indirdiğimiz diğer room lar nasıl kuruluyor biliyorsan yazarmısın? indirdik heba olmasın bari yada yarın başkasının başına gelirse yeniden rom indirmek zorunda kalmasın.Zip romunu flashlamaya çalışıyorsunuz. Mi flash ile fastboot rom kurulur, zip rom kurulamaz. Zip romlar twrp ile kurulur.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 çeşit rom var, zip ve tgz. Zip ler recovery romdur, tgz ler fastboot. Başka bir rom çeşidi yok hocam.bu mesajı okumasaydım ugrasıp duracaktım. insan bazen nerede hata yaptığını göremiyor. peki indirdiğimiz diğer room lar nasıl kuruluyor biliyorsan yazarmısın? indirdik heba olmasın bari yada yarın başkasının başına gelirse yeniden rom indirmek zorunda kalmasın.
Hocam bilmiyorum farkında mısınızresme dikkat edin.
isare yapdigim yerde flash_all.bad yazilmiyor.
bendede ayni sorun var lutfen cozum bulduysaniz banada yardim ediyin
Hocam bilmiyorum farkında mısınız
Xiaomi.eu romu mi flash ile flaşlamaya çalışıyorsunuz
Mi flash ile custom rom flaşlanmaz
Öncelikle bu şekilde fevri hareketler ile cihaza müdahele etmeye devam ederseniz cihaz kullanılamaz hale gelecektirhocam custom romu nasil yukleye bilirim???????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lutfen yardimci ol
hocam nasıl hallettinizyanlış rom dosyası indirdiğimden dolayı olmuyormuş hallettim
Doğru rom dosyasını indirerek halletmiş olabilir hocam.hocam nasıl hallettiniz