arkadaşlar telefonu miui 8 e güncelledim xiaomi şifre vermedi 7 ye dönemiyorum bu hatayı alıyorum
Fastboot Romun sonu ".tgz" olur hocam. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi.Hayırlı günler bir romu indirmeden önce tgz uzantılı olup olmadığını nasıl anlyacağız. Yaklaşık 2.5 gb. Hem veri kaybı hem zaman kaybı telefonum da fastboot modunda kaldı açılmıyor.
Hayırlı günler bir romu indirmeden önce tgz uzantılı olup olmadığını nasıl anlyacağız. Yaklaşık 2.5 gb. Hem veri kaybı hem zaman kaybı telefonum da fastboot modunda kaldı açılmıyor.
Saolun hocam. Buldum teşekkürler ilginiz için. Telefon fastboot modundan çıkmıyor ve kurtarma moduna giremiyordam burdan tg uzantılı romu mu indirip flashlamam lazım acabaFastboot Romun sonu ".tgz" olur hocam. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Saolun hocam. Buldum teşekkürler ilginiz için. Telefon fastboot modundan çıkmıyor ve kurtarma moduna giremiyordam burdan tg uzantılı romu mu indirip flashlamam lazım acaba
Hocam tgz uzantılı romu buldum. Doğru mu diye yine paylaşayım sizinle.Mi Note 10 tgz uzantılı sadece ÇİN romu var, mi-flash uygulamasını kullanırken sakın clean and lock seçmeyin sakın...
Hocam tgz uzantılı romu buldum. Doğru mu diye yine paylaşayım sizinle.
Hocam romu indirdim ama yine aynı hatayı alıyorum. Romu zipten 7zip le çıkardım farkeden bişey olmadı.Doğru rom, GB boyutundan da belli zaten
Hocam sorunu nasıl çözdünüzyanlış rom dosyası indirdiğimden dolayı olmuyormuş hallettim
hocam fastboot romunu indirince 7zip programıyla tekrar ayrıştırman gerekiyor .tgz dosyasınıHocam sorunu nasıl çözdünüz