arkadaşlar telefonu miui 8 e güncelledim xiaomi şifre vermedi 7 ye dönemiyorum bu hatayı alıyorum
Doğru romu nereden indirebilirim hocam?Doğru rom dosyasını indirerek halletmiş olabilir hocam.
Yüklemeye çalıştığınız rom bir zip rom. Twrp den kurabilirsiniz.Doğru romu nereden indirebilirim hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Doğru romu nereden indirebilirim hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp yüklenmiyor hocam o yüzden mi flash aracı ile denemeyi düşündüm. Twrpyi adb aile kurarken işlem successful oluyor fakat recovery de başlamıyor.Yüklemeye çalıştığınız rom bir zip rom. Twrp den kurabilirsiniz.
Peki indirdiğim romu tgz ye çevirmenin bir yolu var mı? Çünki internetim çok yavaş ve geç iniyor. StoyaBu romu indirin ve linkte anlattığım ve kullandığım mi flash sürümünü kullanın...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Bilgilendirebilecek bir var mı?Twrp yüklenmiyor hocam o yüzden mi flash aracı ile denemeyi düşündüm. Twrpyi adb aile kurarken işlem successful oluyor fakat recovery de başlamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki indirdiğim romu tgz ye çevirmenin bir yolu var mı? Çünki internetim çok yavaş ve geç iniyor.
bi ekran görüntüsü atarmısınız hocamFlash sec error alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba?
bi ekran görüntüsü atarmısınız hocam
maalesef yokteam viever varsa bir bakayım hocam isterseniz