Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Arkadaşlar redmi 7 aldım, ekranı güzel, hızı, menüsü güzel fiyatına göre ama gel gelelim bu telefonun büyük bir bildirim göstermeme sorunu var ve çözüm de yok gibi görünüyor...

Kaç gündür araştırıyorum,;
Ayarlar > Pil ve Performans > Pil > Uygulama Pil Tasarrufu / ayarındaki kısıtlamayı kaldırdım
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > Otomatik Başlatma / dan izin verdim
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > İzinler > Uygulamalar ve İzinler / deki ayarları gözden geçirdim.

uygulamanın kendi bildirim ayarları falan hepsini gerekli şekilde ayarlamama rağmen bu telefon bildirimleri göstermiyor...

Facebook uygulamasında örneğin;
-bildirim gelince o kırmızı uyarı iconu hiç görünmüyor
-bildirimleri hiçbirşekilde göstermiyor
-uygulamaya girince 30 tane bildirim görünüyor yarısı eski baktığım bildirimler.

bunu çözmenin kesin bir yolu yok mu? sırf bu bildirim sorunu yüzünden telefonu satın samsung a50 veya huaewe falan alacağım.

not: custom rom işlerine falan hiç bulaşmadım, cihazın geldiği romu kullanıyorum.

Son düzenleme:

Thief.

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 9 Se
Meslek
Art Direktör
Konular
11
Mi9Se kullanıcısıyım. Telefonu alalı sanırım 5gün oldu. Bildirim sıkıntım büyük ölçüde geçti. Aynı programlar kurulu iphone 6s ile beraber yan yana çok çok nadir bildirim düşmeme sorunu var. En kötü kilit ekranı yerine ekranın üst kısmına bildirim düşüyor. Baya baya iyileşme var. Standart yapılması gerekenler dışında birşey yapmadım.

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
dostum ben rom olayina hic girmek istemedigim icin denemedim. ama daha once farkli modellerde rom degistirerek sorunu cozenler gordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konunun ilk sayfasinda euu rom la ile sorinum cozuldu diyen bir arkadas var
Statik IP olayını da denedim ama nafile hiç bir şey değişmedi. MIUI, wifi ve whatsapp arasında bağlantı kuramıyor. Dünya para ver telefon al sonra bildirim gelsin diye çırpın, 15 gün bekle kilit aç, farklı romlar dene defalarca telefonu resetle tekrar tekrar programları baştan kur cidden rezillik. Bu son xiaomi cihazım gerçekten bir daha bulaşmam.

Oyla:

dikmenali05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
y
Cihazım
mi9se
Konular
0
Statik IP olayını da denedim ama nafile hiç bir şey değişmedi. MIUI, wifi ve whatsapp arasında bağlantı kuramıyor. Dünya para ver telefon al sonra bildirim gelsin diye çırpın, 15 gün bekle kilit aç, farklı romlar dene defalarca telefonu resetle tekrar tekrar programları baştan kur cidden rezillik. Bu son xiaomi cihazım gerçekten bir daha bulaşmam.
miu 10.3.1 geldimi size bende bildirimler buyuk oranda duzeldi suan bu yazilimla

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
miu 10.3.1 geldimi size bende bildirimler buyuk oranda duzeldi suan bu yazilimla
10.3.2.0 yüklü hiç bir bildirimin düzeldiği yok zaten büyük oranda düzelmesi yok bu işin ya düzelir ya öyle devam eder ortası yok yani.

Oyla:

Thief.

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 9 Se
Meslek
Art Direktör
Konular
11
Haklısınız.. iPhone dan geçen biri olarak neden bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum diyorum; gerek özellikleri gerekse f/p göz önüne alınca yapacak birşey yok

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Eu beta rom denediniz mi?
Ben sorunu eu beta roma geçmekle bulabildim. Miui nin stok romlarında istediğin kadar ayar yap ama olmuyor.
Zamanında çok uğraştım, eu rom çözüm oldu. Şimdi hiç sıkıntım yok.

Oyla:

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
Temel olay Android birçok farklı marka ve model de kullanılırken ios sadece bir marka ve birkaç modele dayalı olduğu için optimize edilmesi hata düzeltmek daha kolay. Ben mi 8 cihazimda mi room ile çözdüm

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Ben sorunu eu beta roma geçmekle bulabildim. Miui nin stok romlarında istediğin kadar ayar yap ama olmuyor.
EU beta için BL kilidi açmak şart mı?

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Stabil rom'dan beta rom'a geçmek için rehber var mı forumda?

Oyla:
Üst Alt