- Adım
- erkan
- Cihazım
- redmi7
- Konular
- 8
Arkadaşlar redmi 7 aldım, ekranı güzel, hızı, menüsü güzel fiyatına göre ama gel gelelim bu telefonun büyük bir bildirim göstermeme sorunu var ve çözüm de yok gibi görünüyor...
Kaç gündür araştırıyorum,;
Ayarlar > Pil ve Performans > Pil > Uygulama Pil Tasarrufu / ayarındaki kısıtlamayı kaldırdım
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > Otomatik Başlatma / dan izin verdim
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > İzinler > Uygulamalar ve İzinler / deki ayarları gözden geçirdim.
uygulamanın kendi bildirim ayarları falan hepsini gerekli şekilde ayarlamama rağmen bu telefon bildirimleri göstermiyor...
Facebook uygulamasında örneğin;
-bildirim gelince o kırmızı uyarı iconu hiç görünmüyor
-bildirimleri hiçbirşekilde göstermiyor
-uygulamaya girince 30 tane bildirim görünüyor yarısı eski baktığım bildirimler.
bunu çözmenin kesin bir yolu yok mu? sırf bu bildirim sorunu yüzünden telefonu satın samsung a50 veya huaewe falan alacağım.
not: custom rom işlerine falan hiç bulaşmadım, cihazın geldiği romu kullanıyorum.
Kaç gündür araştırıyorum,;
Ayarlar > Pil ve Performans > Pil > Uygulama Pil Tasarrufu / ayarındaki kısıtlamayı kaldırdım
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > Otomatik Başlatma / dan izin verdim
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > İzinler > Uygulamalar ve İzinler / deki ayarları gözden geçirdim.
uygulamanın kendi bildirim ayarları falan hepsini gerekli şekilde ayarlamama rağmen bu telefon bildirimleri göstermiyor...
Facebook uygulamasında örneğin;
-bildirim gelince o kırmızı uyarı iconu hiç görünmüyor
-bildirimleri hiçbirşekilde göstermiyor
-uygulamaya girince 30 tane bildirim görünüyor yarısı eski baktığım bildirimler.
bunu çözmenin kesin bir yolu yok mu? sırf bu bildirim sorunu yüzünden telefonu satın samsung a50 veya huaewe falan alacağım.
not: custom rom işlerine falan hiç bulaşmadım, cihazın geldiği romu kullanıyorum.
Son düzenleme: