Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Arkadaşlar redmi 7 aldım, ekranı güzel, hızı, menüsü güzel fiyatına göre ama gel gelelim bu telefonun büyük bir bildirim göstermeme sorunu var ve çözüm de yok gibi görünüyor...

Kaç gündür araştırıyorum,;
Ayarlar > Pil ve Performans > Pil > Uygulama Pil Tasarrufu / ayarındaki kısıtlamayı kaldırdım
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > Otomatik Başlatma / dan izin verdim
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > İzinler > Uygulamalar ve İzinler / deki ayarları gözden geçirdim.

uygulamanın kendi bildirim ayarları falan hepsini gerekli şekilde ayarlamama rağmen bu telefon bildirimleri göstermiyor...

Facebook uygulamasında örneğin;
-bildirim gelince o kırmızı uyarı iconu hiç görünmüyor
-bildirimleri hiçbirşekilde göstermiyor
-uygulamaya girince 30 tane bildirim görünüyor yarısı eski baktığım bildirimler.

bunu çözmenin kesin bir yolu yok mu? sırf bu bildirim sorunu yüzünden telefonu satın samsung a50 veya huaewe falan alacağım.

not: custom rom işlerine falan hiç bulaşmadım, cihazın geldiği romu kullanıyorum.

Son düzenleme:

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
Aynı sorun bendede var 1 haftadır ne yaptıysam düzelmedi

Hocam bildirim alamadığın uygulamaları kilitli mi kullanıyorsun bende bildirim alamıyordum ne yaptımsa düzelmedi
Bende watsap dahil bir çok uygulamayı uygulama kilitli kullanıyordum bugün kilidi kaldırdım bildirim sorunum çözüldü inşallah sende çözersin

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
arkadaslar eger bildirimi telefonunuzun ekran kilitliyken gelmiyorsa, sorunun internetle alakali olma ihtimali de var. benim bildirimlerim wifiye bagliyken ve programlari kapatip ekrani kilitlediysem gelmiyordu. teldeki wifi ayarini degistirdim ve sorunum cozuldu. mobilde de benzer sorun olabilir.

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Benimki bildirim sorunu çözüldü
Müşteri temsilcisini arayıp ne diyeceğiz burasını anlamadım. ayarlardna sim karta tıklayıp, sıfırla yaptım, telefonu resetledim, bu aşamada müşteri temsilcisi ne yapacak?

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
arkadaslar eger bildirimi telefonunuzun ekran kilitliyken gelmiyorsa, sorunun internetle alakali olma ihtimali de var. benim bildirimlerim wifiye bagliyken ve programlari kapatip ekrani kilitlediysem gelmiyordu. teldeki wifi ayarini degistirdim ve sorunum cozuldu. mobilde de benzer sorun olabilir.
Maalesef verdiğiniz 2 ayarı da an itibari ile denedim bildirim sorunum çözülmedi.

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Benim de aynı hocam wifiye bağlıyken tuş kilidi kapatırsam bir süre sonra bildirimler gelmiyor. Siz ne şekilde çözdünüz?

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Müşteri temsilcisini arayıp ne diyeceğiz burasını anlamadım. ayarlardna sim karta tıklayıp, sıfırla yaptım, telefonu resetledim, bu aşamada müşteri temsilcisi ne yapacak?
musteri temsilcisinden manuel ayar yapmak
Benim de aynı hocam wifiye bağlıyken tuş kilidi kapatırsam bir süre sonra bildirimler gelmiyor. Siz ne şekilde çözdünüz?
dostum telefonda bagli oldugunda wifi aginin ayarlarindan ip ayarlarini dhpc den statik duruma aldim. ve benm bu sekilde cozuldu

Oyla:
Üst Alt