- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 15
yüklediğiniz romun indirme sayfasının linkini paylaşırmısınız
bu vustom rom değilmi ben fastboot romunu demiştim yani stok romLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam siz burayı bir okuyunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende bunu buldum ingilizcem olmadığı için okuyamadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
August 2018 Release direct links | Android 9 Pie, Release 1 – PPR1.180610.091 | Open Market Download (OTA) | Download (Fastboot)bu vustom rom değilmi ben fastboot romunu demiştim yani stok rom
teşşekkürler bende burdan yapıyordum ilkbasta hala çözemiyorum olayı a slotu b slotu diyorŞuraya bir göz atın takıldığınız noktada konuyu açan kullanıcı bu cihazla ilgili konuyu çözer diye düşünüyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
saol hocam ilgin için bunada baktım bişeyde terslik var ama . . .Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende bunu buldum ingilizcem olmadığı için okuyamadım
Tmm yarın 9 da mesaj atın inşallah çözeriz
Fastboot yapicağin romu klasör halinde çikarmalisin, dikkat et yazilimlarin tamami tek klasör içinde olucak şekilde olmali, zipten çikarirken 2 klasör iç içe gelir sen tek sekilde ayarla sora mi flash tooldan bul flashlamaya basla simdiden gecmis olsun bu arada flashlamada hata verirse pc ekran goruntusunu paylas bakalim görelim ne sorun vericek