- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Lenovo K6 Note
- Konular
- 11
Custom rom yükleyemediniz mi hocam?tmm hocam saolun
Son düzenleme:
Custom rom yükleyemediniz mi hocam?tmm hocam saolun
Görevleri tmmladım 3 dk icinde oto inecek dedi inmedi . . .
yarın saat 9 gibi musaitim tw var yardımcı olursanız cok seviniri
Eger musaitseniz olayı anlatırsanız kendim de denemek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla ya geleli 5 gün oldu 2 gündür ağlıyor canavar
bide bunu deniyim
Custom rom yüklemesi en mantıklısı değil mi hocam? Daha sonra zaten değiştiri. Önemli olan açabilmesi.fastboot romu çıkardığınızda çıkan dosyayı tekrar çıkartın ve bu şekilde mi flashtool ile flaşlayın sadece clear all seçin clear and lock yazan yeri seçmeyin eğer seçerseniz bl kilidi kapanır hatalı yükleme dahi yapılsa birdaha açmak imkansız olabilir eğer tecrübeniz yok ise uzman yada bilgili kişilerden destek almanız en mantıklısı her bilenede güvenmeyin referansı olan kişilerle irtibat kurmanız en doğrusu forum da size destek verebilecek değerli üstadlarımız var umarım yardımcı olurlar. iyi forumlar dilerim.
doğru romu yüklediğinizden eminmisinizCustom rom yüklemesi en mantıklısı değil mi hocam? Daha sonra zaten değiştiri. Önemli olan açabilmesi.
custom romlar stabil olmayabilirdoğru romu yüklediğinizden eminmisiniz
zaten cıkarttım dosya kaldı sadecefastboot romu çıkardığınızda çıkan dosyayı tekrar çıkartın ve bu şekilde mi flashtool ile flaşlayın sadece clear all seçin clear and lock yazan yeri seçmeyin eğer seçerseniz bl kilidi kapanır hatalı yükleme dahi yapılsa birdaha açmak imkansız olabilir eğer tecrübeniz yok ise uzman yada bilgili kişilerden destek almanız en mantıklısı her bilenede güvenmeyin referansı olan kişilerle irtibat kurmanız en doğrusu forum da size destek verebilecek değerli üstadlarımız var umarım yardımcı olurlar. iyi forumlar dilerim.
ben herşeyi sildim cihazdaki hiç bişey yok icinde sistemde gittiNasıl bir cihazdır bu yahu offical forumlarında bile sadece güncellemeler ota yoluyla verilir başka şekilde cihaza rom yükleme imkanı yoktur lütfen cihazınızı yetkili servise getirin yazmış moderatorleri.
| Android 9 Pie, Release 1 – PPR1.180610.091doğru romu yüklediğinizden eminmisiniz
custom romlar stabil olmayabilir
tezaten cıkarttım dosya kaldı sadece
ben herşeyi sildim cihazdaki hiç bişey yok icinde sistemde gitti
| Android 9 Pie, Release 1 – PPR1.180610.091
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu diye biliyorum
Hangi bugu falan olduğu yazıyor zaten ama Lineage Os gibi custom rom varsa telefon modeline uygun onlar stabil.doğru romu yüklediğinizden eminmisiniz
custom romlar stabil olmayabilir