- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 4x
- Konular
- 250
August 2018 Release direct links | Android 9 Pie, Release 1 – PPR1.180610.091 | Open Market Download (OTA) | Download (Fastboot)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşşekkürler bende burdan yapıyordum ilkbasta hala çözemiyorum olayı a slotu b slotu diyor
saol hocam ilgin için bunada baktım bişeyde terslik var ama . . .
HERKESE İLGİSİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞŞEKÜR EDİYORUM BULAMADIK SORUNU DAHA DA ZORLAMAK İSTEMİYORUM TELİ YARIN REDMİ599 ARKADAŞ TW DEN BAGLANACAK İNŞALLAH YAPARIZ SON DURUMU BURDAN PAYLAŞACAGIM
HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK
İYİ GECELER . . .
Kısa zamanda çözmeniz dileği ile tekrar hatırlatayım çin ve global resmi black shark forumlarında moderatörlerinin yazdığı mesajı Black shark cihazı için Ota yolu harici rom yüklemesi yapılmamaktadır cihazınızdaki herhangi bir arıza durumunda lütfen yetkili satıcıya ulaşın diye özellikle yazılmış ( Yani her hangi bir Mi flash sürümü veya benzer bir program ile tgz uzantılı rom dosyası yok aramayın boşuna )
Xda daki vatandaş çalışan sistemden romu dump (Cihazın yazılımını klonlamak ) olarak çekmiş ve çalıştırdığını yazmış Çin varyantlı cihazda.Cihazınız global sürümmü çin sürümümü bilmiyorum onu belirleyip o arkadaşa ulaşın Global dump da var atıcam gibi birşey yazmış çünkü.