Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
20sayfa önce yazdım.
Yalaklananlar çıkmışti. Ekran goruntusu de atmıştım. Cevap vermemistiniz.
Yok ben para istemiyorum, yok isteyin yapayım Vs Vs gibi şeyler yazmışsınız, egonuzu tatmin etmeye mi çalışıyorsunuz zaten baştan beri belli.. Herşeyi ben bilirim havalarında.
Bu konudaki mesele şu, siz başlığa temam bana aittir yazmışsınız, bu tema size ait falan değil, düzenledim ortaya piyasada olmayan birşey çıktı deseniz neyse..
Ordan burdan kopyala yapıştır, bir kaç xml dosyası düzenlenmiş. Olay bu ısrarla hala ben yaptım diyorsunuz.

Önceki mesajımda da vermiştim bu görüntüyü, kopyala yapıştır olmasa diğer temalarda olan bu sorun olmaz.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Arkadaşlar haklısınız da nasıl agresifleşmeyeyim? Bana kalkıp ben beğenmedim demiyor, bence kötü demiyor bunlar kötü eleştiri olurdu ve bunlara birşey demem arkadaşımız kalkıyor beni bozmaya çalışıyor hırsızlıkla suçluyor vurdu gol oldu felan böyle bi aşağılamaya çalışıyor banlatmaya çalışıyor ve ben burda tek başıma üçüne karşı kendimi savunma ve açıklama moduna giriyorum kendi emeğim ile rezil oluyorum siz sinirlenmez misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç.xml.dosyası düzenlenerek yapılacak birşey ise buyrun saha sizin düzenleyin yapın onu kullanalım öyleyse hocam ben ne yaptıgımı iyi biliyorum

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Arkadaşlar haklısınız da nasıl agresifleşmeyeyim? Bana kalkıp ben beğenmedim demiyor, bence kötü demiyor bunlar kötü eleştiri olurdu ve bunlara birşey demem arkadaşımız kalkıyor beni bozmaya çalışıyor hırsızlıkla suçluyor vurdu gol oldu felan böyle bi aşağılamaya çalışıyor banlatmaya çalışıyor ve ben burda tek başıma üçüne karşı kendimi savunma ve açıklama moduna giriyorum kendi emeğim ile rezil oluyorum siz sinirlenmez misiniz
Hocam bakın hala birileri istiyor diye banlanmıyorsunuz demeki burada herkesin düşüncesine değil kurallara göre davranılıyor

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
adodizayn 2016 kasımda aldım ilk Android cihazımı ve hâlâ kullanıyorum, foruma da cihazı almadan kısa bir süre önce üye oldum yanlış hatırlamıyorsam..
Benim yaptığım / yapmadığım değil konu ama madem konuyu buraya getirdiniz, söylemek isterim, ben pek fazla anlamam, anladığım kadarı da bana yetiyor zaten, çekememezlik demişsiniz, ciddiye alabileceğim bişi değil bu..

Forumda cevabını bildiğim soruları yanıtlamakla yetinirim genelde, elimden gelen bişi olursa yaparım, baktım olmadı, yapabilirsem başka kaynaklardan ararım bulduğum zaman da sahiplenmek yerine, alıntı olduğunu ifade eder gereğini yaparım.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Tanımadıkları insan hakkında emek savunuyor moduna giriyorlar ama karşılarındaki yapan adama saygısızlığın biri bin para savunmazlar, suçlarlar, bahsettiğiniz ayarlar menüsü durum çubugu vs bu bölümler sadece xml dosyası ile olacak birşey değil. Herneyse arkadaşlar ben yoruldum size yazmaktan gerçekten yaptıgınız çok çok büyük ayıp beğenmezsiniz eleştirirsiniz bunlara kimse birşey diyemez ama hakaret edemezsiniz karalayamazsınız suçlayamaz iftita atamazsınız. Ben burda hizmet amaçlı paylaşmışım bugüne kadar böyle kaliteli bir ios teması çıkmamış piyasaya. Bundan sonrada sizinle paylaşmayı düşünmüyorum

Metin bugüne kadar birşey yapmadıysan yapana mani olma kardeşim. 3 yıldır kendi bildiğinle yetinip kendi aşmaya çalışmamışsın yada elinden gelmemiş bari yapanı taşlama taa ilk yorumunda yazdığında anladım ben seni dedin ki benim hiç hoşuma gitmedi beni tatmin etmedi ben diğer ios temaları kullanmaya devam.. diye yazdın ilk yorumunda bile yazarken aklında birşeyler var belli. Hani derlerya bu adama konuşuyorsun da sen ne yaptın bugüne kadarda bunu eleştiriyorsun diye olay ona döndü umarım anlatabilmişimdir gerekirse yazma, yada eleştirini yap geç ne yaparsan yap ama bu paylaşım yapan kişiye saygı duymak zorunda herkes bugün sen yarın ben olurum saygı duyan çünkü ortada bir paylaşım var beğenmesende emeğine saağlık de geç diyemiyorsan bak geç zor değil

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Çaldım ama sizin için çaldım. Şimdi hepiniz uslu çocuk olun...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaşlar hiçbirşeyi hak etmiyorsunuz bendenn birşeyler istemek beklemek yerine bana saygısızlık yapılıyor çocuk gibi davranıyorsunuz ben bunu para içinde yapmadım hizmet amacı gütmek için yaptım gidin ömür boyu o yabancı saçma sapan bozuk temaları kullanın tekrar. Belli ki kasıtlı olarak barındırmamaya çalışıyosunuz varsa şu yaptığım temanın aynısını şu yorumlarda yapacak bir kişi bugüne kadar yapıp paylaşsaymış? Meyve veren ağaş taşlanır misali sizinkisi işe merak saranları tebrik edersiniz on numara çalışma görünce dışlarsınız yeni kişilere kapalı bir forum burası belirli 5-10 kişi arasında dönsün istiyorsunuz bu arada Cemented hocam ve Meduni12 hocamı objektif görüşleri için tebrik ve teşekkür ederim benden grafik anlamında herşeyi isteyebilirsiniz buyrun ulaşın yazın ben her stediğinizde istediğiniz tasarım ve temayı yada yaşadığınız bir sorunu çözmeye hazırım toplu paylaşım yapmakla hata etmişiz

Hocam sen ne saçmalıyorsun yahu yorumlardada söledim benim önümde pc de 4-5 farklı tema açıktı her birinden başka birşey inceliyordum şu nası bu nasıl diye oturacağım birde bir bir preview resmi mi ayarlayacağım bedava paylaştıgım tema için uğraştık ettik didindik tamam ama kökü bedava bunun paralı bir hizmet değil? Bunu bulduguna teşekkür etmen lazımdı telefona giripte bir tema felan indirmedim açık bulmaya çalışan cahiller gibi iş yapmayın iyice saçmaladınız

Metin Bugüne kadar sadece soru sormuş ve yardım istemiş başka ne bir paylaşım ne kendinizin yaptığı birşey nede arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hizmet amaçlı yaptıgınız birşey olmamış sadece soru sorup sorup bilgi toplamaya çalışmışsınız 2016 dan beri insanlar size ait bir paylaşım görmemiş tabi bizde haliyle girer girmez paylaşımla girdiğimiz için Meduni12 hocamın da dediği gibi birilerinin çekememesi normal. Hiçbir paylaşım ve geliştirdiğiniz birşey olmamış 3 yıldır ve yapan adama taş atıyosunuz sen bu işi yaptın çok biliyorsun da mı bu adamı yargılıyorsun yoksa hiç bilmeyip öyle sağa sola takılarak insanlara sadece adını mı okutuyorsun hocam? Asıl emek bende var bende
Taş attığım yok açık açık söyledim, mesajlarım da gayet net zaten.

Ben tema işini iyi yapıp yargılarım ayağında biri değilim, hatta pek fazla da anladığımı söyleyemem, ama şükürler olsun gözlerim görüyor..

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tanımadıkları insan hakkında emek savunuyor moduna giriyorlar ama karşılarındaki yapan adama saygısızlığın biri bin para savunmazlar, suçlarlar, bahsettiğiniz ayarlar menüsü durum çubugu vs bu bölümler sadece xml dosyası ile olacak birşey değil. Herneyse arkadaşlar ben yoruldum size yazmaktan gerçekten yaptıgınız çok çok büyük ayıp beğenmezsiniz eleştirirsiniz bunlara kimse birşey diyemez ama hakaret edemezsiniz karalayamazsınız suçlayamaz iftita atamazsınız. Ben burda hizmet amaçlı paylaşmışım bugüne kadar böyle kaliteli bir ios teması çıkmamış piyasaya. Bundan sonrada sizinle paylaşmayı düşünmüyorum

Metin bugüne kadar birşey yapmadıysan yapana mani olma kardeşim. 3 yıldır kendi bildiğinle yetinip kendi aşmaya çalışmamışsın yada elinden gelmemiş bari yapanı taşlama taa ilk yorumunda yazdığında anladım ben seni dedin ki benim hiç hoşuma gitmedi beni tatmin etmedi ben diğer ios temaları kullanmaya devam.. diye yazdın ilk yorumunda bile yazarken aklında birşeyler var belli. Hani derlerya bu adama konuşuyorsun da sen ne yaptın bugüne kadarda bunu eleştiriyorsun diye olay ona döndü umarım anlatabilmişimdir gerekirse yazma, yada eleştirini yap geç ne yaparsan yap ama bu paylaşım yapan kişiye saygı duymak zorunda herkes bugün sen yarın ben olurum saygı duyan çünkü ortada bir paylaşım var beğenmesende emeğine saağlık de geç diyemiyorsan bak geç zor değil
Sağolsunlar forum ailesi sayesinde, 3 yılda ne öğrendim, telefonumu tuğla yapmamayı.. ( kullanılamaz hale gelmesi) hadi diyelim yaptım, nasıl kurtaracağımı.. Sorun yaşayanlara da bildiğim kadarıyla yol gösterebileceğimi..

Bi kaç temayı toplamaktan çok daha değerlidir benim açımdan öğrendiklerim!

Ben yazdıklarımın arkasındayım, size tavsiyem ilk mesajım dahil bu konuda yazdığım bütün mesajları alıntı yapın yada okuyun, bana farketmez..

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Adodizayn arkadaşımıza teşekkür ediyorum kendi adıma
Çok güzel bir iş çıkarmış ortaya
Keşke mağazada yayınlansa da hata vermeden kullanılsa

Bu temayı eleştiren arkadaşlara küçük bir örnek vermek istiyorum :
Mesela Google camera uygulaması bir şok kişi tarafından çeşitli telefonlara uyarlanıp yayınlanıyor ve bir çok kişi de severek kullanıyor
O uygulamayı derleyenler sıfırdan uygulama geliştirmediler
Uyarladılar ettiler vs
Hatta telefonunuzda yüklü olan temalar uygulaması üzerinden bile indirdiğimiz birden fazla temayı tema kişiselleştirme kısmını kullanarak yine ortaya harman bir iş çıkarmıyormuyuz
X temanın ana ekran dizaynı hoşumuza gitti onu aldık, filanca temanın kilit ekranı hoşumuza gitti onu aldık derken ortaya bir çok geliştiricinin hazırladığı temalardan bambaşka bir tema elde etmiş olduk!
Bir de arkadaş birebir kendi temam derken sanırım ilk aşamada kendisi için kullanmak üzere deryileyip topladığı temayı bizlerle de paylaşmak istedi
Yoksa ben oturdum sıfırdan tema hazırladım kod ve çizim çalışmaları yaptım bilmem ne yaptım demedi

Kaldı ki öbür türlü de olsa arkadaş domatesi biberi yumurtayı Bi araya getirdi güzel bir menemen hazırlayıp sundu!
Böyle emek verenleri takdir edin ki bugün yaptığı amatör işler yarın profesyonele dönüşür

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Adodizayn arkadaşımıza teşekkür ediyorum kendi adıma
Çok güzel bir iş çıkarmış ortaya
Keşke mağazada yayınlansa da hata vermeden kullanılsa

Bu temayı eleştiren arkadaşlara küçük bir örnek vermek istiyorum :
Mesela Google camera uygulaması bir şok kişi tarafından çeşitli telefonlara uyarlanıp yayınlanıyor ve bir çok kişi de severek kullanıyor
O uygulamayı derleyenler sıfırdan uygulama geliştirmediler
Uyarladılar ettiler vs
Hatta telefonunuzda yüklü olan temalar uygulaması üzerinden bile indirdiğimiz birden fazla temayı tema kişiselleştirme kısmını kullanarak yine ortaya harman bir iş çıkarmıyormuyuz
X temanın ana ekran dizaynı hoşumuza gitti onu aldık, filanca temanın kilit ekranı hoşumuza gitti onu aldık derken ortaya bir çok geliştiricinin hazırladığı temalardan bambaşka bir tema elde etmiş olduk!
Bir de arkadaş birebir kendi temam derken sanırım ilk aşamada kendisi için kullanmak üzere deryileyip topladığı temayı bizlerle de paylaşmak istedi
Yoksa ben oturdum sıfırdan tema hazırladım kod ve çizim çalışmaları yaptım bilmem ne yaptım demedi

Kaldı ki öbür türlü de olsa arkadaş domatesi biberi yumurtayı Bi araya getirdi güzel bir menemen hazırlayıp sundu!
Böyle emek verenleri takdir edin ki bugün yaptığı amatör işler yarın profesyonele dönüşür
Gayet net bir örnektir Google camera..
Xda sitesine bakın, çok fazla derleyen üstünde oynayan vardır bu uygulama üstünde, ama o insanlar katkıda bulunanlara teşekkür edip, izin aldığını belirtip yayınlarlar.. Bizim tartıştığımız da bu zaten, bu konu başlığının altında böyle bişi yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt