Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın pendroz hocam, paylaşımlarınız çok açıklayıcı olmuş, anlayan anlamıştır....
kısacası arkadaşımız, her ne kadar kabul etmese de, Emek hırsızlığı yapmış ve benim eserim diye ortada böbürlenmiş....yazık...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Sayın pendroz hocam, paylaşımlarınız çok açıklayıcı olmuş, anlayan anlamıştır....
kısacası arkadaşımız, her ne kadar kabul etmese de, Emek hırsızlığı yapmış ve benim eserim diye ortada böbürlenmiş....yazık...
Önemli değil hocam verilen bir emek var sonuçta arkadaş derlemiş toplamış belki eksik gördüğü yerleri düzenlemiş olabilir saygı duyarım.
Ama şöyle bir mesaj atıldığı için arkadaş tarafından bu paylaşımı yapmak mecburiyetinde kaldım.

"pendroz temanın çok fazla parçası başkasına ait derken bunu ordaki yazıdan mı anlıyosun :D hocam kusura bakma ama boş yapıyosun o yazıyı ben yazdım."

Arkadaşımız Yaptığı ama açıklamadığı bazı süper projelerinden bahsetmiş ama kaynak yok.
Ben yaptığım projeleri paylaşayım en azındanda kaynak kod bilgi seviyemiz gizli saklı kalmasın arkadaş gibi.
Google arama Motoruna Pendroz Xda yazmanız yeterli cevap için veya Youtube üzerinden " Pardus HD Rom " diyede aratabilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Dostlar bende ios temalarla fazla uğraştım ve MIUI ios temaların hepsini de kullandım,içeriklerini degistim lakin hiçbir zaman kendime mâl etmedim ama burda da bı ekmek etmiş arkadaş ben sadece emeğine saygı duyuyorum (emeği kadar)

Bu temada da iki üç temadan faydalanmış arkadaşımız ....

Emeğe saygı ile.....

MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Konu sahibi arkadaşın yaptığını Çorum'luların bile yaptığı bugüne kadar ne görülmüş nede duyulmuştur
(Tüm Çorumluları tenzih ederim)

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Kimden esinlenmişse esinlensin, kimden alıntı yapmışsa yapsın, kimin katsısı olduysa olsun, kaç temanın birleşiminden meydana gelmişse gelsin vs vs sonuç olarak tema mağazasında bulamayacağımız kadar güzel estetik bir iş çıkarmış ortaya. O çabası bile yeterli. Sadece mağazada yayınlanmasına sebep olacak bir isim olsa yeterli: bunu oluşturan arkadaşın yetkisi varsa o, yoksa yetki sahibi Bi başka isim farketmez! Emeği geçen herkese teşekkürler

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kimden esinlenmişse esinlensin, kimden alıntı yapmışsa yapsın, kimin katsısı olduysa olsun, kaç temanın birleşiminden meydana gelmişse gelsin vs vs sonuç olarak tema mağazasında bulamayacağımız kadar güzel estetik bir iş çıkarmış ortaya. O çabası bile yeterli. Sadece mağazada yayınlanmasına sebep olacak bir isim olsa yeterli: bunu oluşturan arkadaşın yetkisi varsa o, yoksa yetki sahibi Bi başka isim farketmez! Emeği geçen herkese teşekkürler
Olmaz işte hocam konu bu zaten..
Bi kaç tema söz konusu, o temaların sahipleri izin vermeden yapılırsa olmaz.
Etik değil.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
son mesajlara bakarsanız konumuz bu değil...emek hırsızlığı yapılarak verilen bir emeğin olduğu doğru ama inkar edilmesi, çok çirkin değilmi sizce de

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Benim yetkim var hocam ama "Kul Hakkına" girmek istemem ve asla kabul edilecek bir şey değil.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Konu başlığı : "Birebir IOS TEMA Kendime Ait"
Bu konu başlığını siz yazdınız değil mi? Credits bölümünün yazısını da siz yazdınız biz değil. Bizler forum yöneticiliği yaparken aynı zamanda müneccimlik te yapmıyoruz. Hiçbirimizin böyle bir vasfı yok, aklınızdan ne geçtiğini neyi, nasıl ve niçin yaptığınızı bilemeyiz. Ancak yaptıklarınıza göre sizin hakkınızda kararlar verebiliriz. Buradaki hiç kimse pendroz hocamızın uyarısında belirttiği izin almak konusundaki credits bölümünü rastgele öylesine yazdığınızı anlayacak kabiliyette değiliz. Arkadaşımızın uyarısı gayet yerinde ve uslubu da gayet düzgündü. Sizin IOS konusunda bu denli uzman birisi olduğunuzu da sizi tanımayan bizler önceden bilecek durumda değiliz. Kaldı ki IOS konusundaki uzmanlığınız, Android konusunda da uzman olduğunuzu göstermez hatta kafalarda oldukça büyük soru işaretleri oluşturur. Hele de dediğiniz gibi 1 haftalık bir Android kullanıcısı iseniz. Suçluluk psikolojisine girmiş birisi gibi agresifleşmenize hiç gerek yoktu. Görüldüğü üzere temanızdaki herşey başkalarına ait size değil. Sizin de dediğiniz gibi elbetteki uğraş vererek birkaç xml dosyası içinde biryerleri değiştirmeniz, oradan buradan birşeyleri kopyala yapıştır yapmanız sizi temanın sahibi yapmaz. Eğer başlığınızı savunacak iseniz, benim temam, ben yaptım diyecekseniz ortaya sunulan kanıtları çürütmeniz gerekir, agresifleşmeniz değil.
Bizler bu forumda bizden birilerinin (yönetim manasında değil, tüm miuiturkiye.net ailesi olarak) kendilerine ait, özgün, güzel şeyler ortaya koymasını hep destekledik. Elimizden geleni yaptık. Ama bunu yaparken başkalarının haklarını da gözettik ve gözetmeye de devam edeceğiz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben yazımı yazarken birçok yönetici arkadaşım da konuya yazmışlar. Belki bazı kullanıcılarımızın umurunda olmayabilir ama bizler "miuiturkiye.net 'te benim temalarımı kendi temaları gibi paylaşıyorlar" denmesini hiç istemeyiz. Böyle dikkat çeken konularda hepimiz elimizden geleni yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt