Konu başlığı : "
Birebir IOS TEMA Kendime Ait"
Bu konu başlığını siz yazdınız değil mi? Credits bölümünün yazısını da siz yazdınız biz değil. Bizler forum yöneticiliği yaparken aynı zamanda müneccimlik te yapmıyoruz. Hiçbirimizin böyle bir vasfı yok, aklınızdan ne geçtiğini neyi, nasıl ve niçin yaptığınızı bilemeyiz. Ancak yaptıklarınıza göre sizin hakkınızda kararlar verebiliriz. Buradaki hiç kimse
pendroz hocamızın uyarısında belirttiği izin almak konusundaki credits bölümünü rastgele öylesine yazdığınızı anlayacak kabiliyette değiliz. Arkadaşımızın uyarısı gayet yerinde ve uslubu da gayet düzgündü. Sizin IOS konusunda bu denli uzman birisi olduğunuzu da sizi tanımayan bizler önceden bilecek durumda değiliz. Kaldı ki IOS konusundaki uzmanlığınız, Android konusunda da uzman olduğunuzu göstermez hatta kafalarda oldukça büyük soru işaretleri oluşturur. Hele de dediğiniz gibi 1 haftalık bir Android kullanıcısı iseniz. Suçluluk psikolojisine girmiş birisi gibi agresifleşmenize hiç gerek yoktu. Görüldüğü üzere temanızdaki herşey başkalarına ait size değil. Sizin de dediğiniz gibi elbetteki uğraş vererek birkaç xml dosyası içinde biryerleri değiştirmeniz, oradan buradan birşeyleri kopyala yapıştır yapmanız sizi temanın sahibi yapmaz. Eğer başlığınızı savunacak iseniz, benim temam, ben yaptım diyecekseniz ortaya sunulan kanıtları çürütmeniz gerekir, agresifleşmeniz değil.
Bizler bu forumda bizden birilerinin (yönetim manasında değil, tüm miuiturkiye.net ailesi olarak) kendilerine ait, özgün, güzel şeyler ortaya koymasını hep destekledik. Elimizden geleni yaptık. Ama bunu yaparken başkalarının haklarını da gözettik ve gözetmeye de devam edeceğiz.