Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
cantara "bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın." Bunu ilk başta pendroz isimli arkadaşımızın yapmış olması gerekmezmiydi hocam? Sizce ben kırılmamış gibimi duruyorum ayrıca orada belirtmiş oldugu yazı sizce başkalarının emekleri mi? Yoksa sadece rastgele bir text yazısı ne isterse yazılıp değiştirilebilir birşey mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onununcuköy ordaki yazıyı tamamen nası duruyor diye bakmak için farklı temaların rastgele birisinden copypast yaptım aynı anda 3-4 tema önğmde açık oldugu için anlık olarak birinden aldım sonrada değiştirme zamanım olmadı ve temada başkalarının emeği var onlardan izin almak lazım dendi bu ne demek siz yapmadınız demek

DOBERDEN bu arada kimliğimi açık edemem hocam aynı şehirdeysek sadece görüşüp bir çay içersek tanıyacağınızı düşünüyorum zaten ama kim oldugumu ne oldugumu söleyemem yani yapmamam lazım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara "bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın." Bunu ilk başta pendroz isimli arkadaşımızın yapmış olması gerekmezmiydi hocam? Sizce ben kırılmamış gibimi duruyorum ayrıca orada belirtmiş oldugu yazı sizce başkalarının emekleri mi? Yoksa sadece rastgele bir text yazısı ne isterse yazılıp değiştirilebilir birşey mi?

Hocam ben mi yanlış anlıyorum yoksa farklı mesajlardan mı bahsediyoruz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kendisi daha iyi açıklayacaktır fakat benim anladığım kadarıyla pendroz hocam bu mesajında her hangi bir iddiada bulunmuyor, kırıcı bir ifadesini göremedim. Temanın markette her hangi yaptırıma uğramaması için credit bölümünde sizin yazmış olduğunuz isimlerden onay alınması gerektiğini belirtmiş. Eğer alıntı değilse ve bu isimleri oraya sehven yazdıysanız kaldırmanız ve bunu belirtmeniz yeterli olacaktır.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
cantara akşam yazılar kaldırılmış şekilde paylaşacağım başka birşey yazarak ve temalar bölümünde paylaşırsanız sevinirim başkasının adı geçmesi önemli değil benim için paylaşabilirsiniz sizin adınız yazabilir millet sorunsuz kullansın kafi

cantara bu arada takıldıgım nokta şu ordaki bir yazıyla temanin çok fazla kısmı başkasına ait. Diye net yazılmış olması

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

onununcuköy ordaki yazıyı tamamen nası duruyor diye bakmak için farklı temaların rastgele birisinden copypast yaptım aynı anda 3-4 tema önğmde açık oldugu için anlık olarak birinden aldım sonrada değiştirme zamanım olmadı ve temada başkalarının emeği var onlardan izin almak lazım dendi bu ne demek siz yapmadınız demek

DOBERDEN bu arada kimliğimi açık edemem hocam aynı şehirdeysek sadece görüşüp bir çay içersek tanıyacağınızı düşünüyorum zaten ama kim oldugumu ne oldugumu söleyemem yani yapmamam lazım

Uzman değilim ama her çalışmada alıntı olup olmadığını anlamak için kitaplardaki kaynakça gibi ilk olarak oraya bakılmaz mı? Ben bu isimlere teşekkür ettiğinizi görünce onlardan alıntı yaptınız sandım ve hatta bunları yazdığınız için de takdir ettim. Galiba pendroz da aynı şekilde düşündü.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara akşam yazılar kaldırılmış şekilde paylaşacağım başka birşey yazarak ve temalar bölümünde paylaşırsanız sevinirim başkasının adı geçmesi önemli değil benim için paylaşabilirsiniz sizin adınız yazabilir millet sorunsuz kullansın kafi

cantara bu arada takıldıgım nokta şu ordaki bir yazıyla temanin çok fazla kısmı başkasına ait. Diye net yazılmış olması
Hocam açıkçası orada 7-8 farklı kişinin ismini görünce ben de alıntı yaptığınız kişiler olduğunu ve isim sayısı fazla olunca temanın yapılmıştan çok derlenmiş bir tema olduğunu zannetiştim.

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Eski temaya geri dönme sorunu için yapabileceğimiz birşey varmı stock rom için robot vs uğraşmadan

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Adodizayn hocam dün başlığı açtığınızdan beri konuyu takip etmekteyim ve bende formdaki arkadaşlar gibi sabırsızlıkla paylaşmanızı bekledim ve siz paylaştıktan sonra ilk sizi tebrik edenlerdenim fakat ne hikmetse size yönelik yapılan eleştirilere agresif bir şekilde cevaplar vermenize anlam vermiş değilim ve en son da Apple de görev aldığınızı ve kimliğinizi saklayacak kadar önemli bir görevde bulunduğunuzu söylediniz hocam burda bir tuhaflık var bu kademedeki kişiler bu kadar küçük eleştirilere böyle agresif tavırlar sergilememeli herkesin kendine göre bir seviyesi vardır dışarıdaki konumumuz buradaki arkadaşlara üstünlük sağlayamaz edebiyle takılan herkes eşittir

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Eski temaya geri dönme sorunu için yapabileceğimiz birşey varmı stock rom için robot vs uğraşmadan
Aklıma bişi geldi ama denemeniz lazım dosyayı yükleyip geliyorum

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

classy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
8
Global kullaniyorum temalara atilabilse keske full her seyiyle tam bir ios temasi hevesim var

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Şimdi fırsat bulabildim attığım mesajı kontrol ettim yanlış bir ifade kullanmışmıyım diye fakat bir aksi durum göremedim."Çok fazla parçası" demişim ama fazla kelimesi tam ifade etmemiş durumu fazladanda öte bir durumda tema.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt