Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Duyuru

Global stabil veya global beta kullanan cihazların hiç birinde 3. Parti tema kullanımına izin verilmiyor arkadaşlar ne yaparsanız yapın tema orjinale dönecektir bu olay bu tema için değil tüm temalar için geçerlidir.

Çözüm için 2 yöntem mevcut

1. Yöntem

Cihazın kilidini açıp Custom rom yüklemek(Xiaomi EU,Masik,MIUIPro,MI-Room vb)

2.Yöntem

Xiaomi designer hesabı oluşturup tema yapıp onaylanıp markette yayınlanması.

Bunlar harici hiç bir kullanıcı herhangi bir Tool program aklınıza gelebilecek bir yöntem ile bunu aşamaz.Uyguladıktan bir süre sonra tema düşer stok haline.

Mevcut konudaki tema markete yüklenir ve alt yapısını oluşturan tema sahipleri kullanıma izin verirse telif hakkı için yayınlanır ve herkes istediği gibi kullanabilir.
Varsayılan temayı silip varsayılana istediğimiz temayı koyamıyor muyuz

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Varsayılan temayı silip varsayılana istediğimiz temayı koyamıyor muyuz
O dediğiniz işlem zaten kilidi açıp TWRP yükleyip root gerektirir.Root atıldıktan sonra uğraşmaya gerek yok Custom rom yükleyin.

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
Ayarlar ve durum çubuğu değişmedi

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
mi mi 3 ile deneyen kullanan var mı??

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
şu temanın ana ekran kısmını alttaki bar ile beraber mi mix3e uyarlayabilen ustalar varsa yayınlasın lütfen. hatta ottoman bey de mağazada tema yayınlama yetkisi olması hasebiyle bu temayı optimize edip mağazada yayınlarsa çok güzel bir iş çıkar ortaya. tabi temanın ilk sahibinin rızası önemli yada benzer bir çalışma yapıp mağazada yayınlanırsa çok güzel olur. appleın büyüsü simetridir. cihazın çizgilerinden tutun ana ekran düzenindeki çizgilere kadar herşeyde altın oran vardır ve bu da kullanıcıların bilinçaltlarında memnuniyet hissi uyandırır. ios sisteminin artıları eksilerinden bahsetmiyorum, sadece ana ekran dizaynını iphone xs max gibi uyarlayıp yazı fontlarıyla beraber gayet yeterli olur kendi adıma. ana ekran alt barın altın oran boyut ve konumu, yuvarlağımsı randerlenmesi tamamen illizyon yaratıyor bakanın gözlerinde. çok detaylı bir çalışmaya da gerek yok sanırım. hatta varsayılan temaya anlattığım özelliklerde bir ana ekran teması düzenleyip tema kişiselleştirme kısmından seçip te kullanılabilir şayet mağada yayınlanırsa. mi mix3 üzerinde muhteşem duracaktır. tabi mi8 ve diğerlerinde de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkçeleştirmek te bir emektir ve çabasını ve aynı zamanda bizimle paylaşmasını tebrik etmek gerek. ha eğer izin almak kısmı için söylüyorsanız orda haklı olabilirsiniz. bir de aslında temanın tamamı da olmayabilir, sadece ana ekran düzeni altın oran ve anlattığım şekilde dizayn edilişi bile yeterli. varsayılan temayı kişiselleştirip ana ekran düzenini bahsettiğim şeklilde ayarlayıp kullanmak benim adıma yeterlidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yükledim bi süre sonra atıyor. ve icon değerlerini de yazıldığı gibi 69 olarak ayarlarsanız ekrana tam uyum sağlıyor mi mix3 için. bunun derlenip mağazada yayınlanması sorunu çözer. by ottoman bu işe el atsın lütfen. mağazada yayınlama yetkisi olduğu için bu çağrıyı yapıyoruz yoksa yapan arkadaş ta emek vermiş ve teşekkür ediyoruz

Son düzenleme:

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Eline sağlık gerçekten muazzam bir çalışma olmuş ama malesef eski temaya geri dönüyor bu da senin elinde değil emeğin için teşekkürler bu temaya kimse b.. atmaya çalışmasın elbirliğiyle eski temaya geri dönme işini halledelim derim ben

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Eline sağlık gerçekten muazzam bir çalışma olmuş ama malesef eski temaya geri dönüyor bu da senin elinde değil emeğin için teşekkürler bu temaya kimse b.. atmaya çalışmasın elbirliğiyle eski temaya geri dönme işini halledelim derim ben
Eski temaya dönme meselesini halletmek için yukarıda ki mesajlarda 2 şık sunulmuş..

Bu arada forum kuralları gereği yazdığınız kelimelere dikkat etmenizi öneririm.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt