- Adım
- Adnan
- Cihazım
- Mi 8 Explorer E
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara "bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın." Bunu ilk başta pendroz isimli arkadaşımızın yapmış olması gerekmezmiydi hocam? Sizce ben kırılmamış gibimi duruyorum ayrıca orada belirtmiş oldugu yazı sizce başkalarının emekleri mi? Yoksa sadece rastgele bir text yazısı ne isterse yazılıp değiştirilebilir birşey mi?
onununcuköy ordaki yazıyı tamamen nası duruyor diye bakmak için farklı temaların rastgele birisinden copypast yaptım aynı anda 3-4 tema önğmde açık oldugu için anlık olarak birinden aldım sonrada değiştirme zamanım olmadı ve temada başkalarının emeği var onlardan izin almak lazım dendi bu ne demek siz yapmadınız demek
DOBERDEN bu arada kimliğimi açık edemem hocam aynı şehirdeysek sadece görüşüp bir çay içersek tanıyacağınızı düşünüyorum zaten ama kim oldugumu ne oldugumu söleyemem yani yapmamam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onununcuköy ordaki yazıyı tamamen nası duruyor diye bakmak için farklı temaların rastgele birisinden copypast yaptım aynı anda 3-4 tema önğmde açık oldugu için anlık olarak birinden aldım sonrada değiştirme zamanım olmadı ve temada başkalarının emeği var onlardan izin almak lazım dendi bu ne demek siz yapmadınız demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DOBERDEN bu arada kimliğimi açık edemem hocam aynı şehirdeysek sadece görüşüp bir çay içersek tanıyacağınızı düşünüyorum zaten ama kim oldugumu ne oldugumu söleyemem yani yapmamam lazım