- Konular
- 0
Teşekkürler hocam cansınız, var olun.Kerneli magisk üstünden yükleme şansınız zaten yok hocam, orangefox ile kuracaksınız. Yedek almayı unutmayın.. Boot ve dtbo..
Teşekkürler hocam cansınız, var olun.Kerneli magisk üstünden yükleme şansınız zaten yok hocam, orangefox ile kuracaksınız. Yedek almayı unutmayın.. Boot ve dtbo..
Hocam arrowun stock kerneline döndüm. Sixteen nasıl desem, kastırdı gibi cihazı. Ama bu sefer whatsapp webde bir sorun çıkmadı ilginç bir şekilde. Değişik bir durumEngin., rica ederim güzel hocam.. WhatsApp web ne alemde, sorun çözüldü mü?
Hadi inşallah sorun çözülmüş olsunHocam arrowun stock kerneline döndüm. Sixteen nasıl desem, kastırdı gibi cihazı. Ama bu sefer whatsapp webde bir sorun çıkmadı ilginç bir şekilde. Değişik bir durum
Güncelleyici'den güncelleme inince üstüne basılı tutun, dışarı aktar seçeneğine tıklayın. İşlem bitince dahili depolamada ArrowOS Downloads gibisinden bir klasörde görünecektir. Telefonu recovery moda alın. Cache + dalvik + system + vendor seçip temizleyin (bunları silince verileriniz silinmez). Ardından romu kurun. Magisk varsa onu da kurun. Cihazı açın. Hiçbir veriniz silinmeden, yeni sürüm olabildiğince iyi bir şekilde kurulmuş olacaktır.Merhabalar arrow 11 yeni güncelleme gelmiş. Bunu ayarlar kısmından indirdim. Yüklemek için recovery moduna alınacaktır yazıyor. Şunu öğrenmek istiyorum telefonu sıfırlama veya veri kaybı gibi birşey yaşanıyor mu güncelleme sonrası.
Teşekkür ederim bilgin için. Biraz daha zaman geçsin sistemi daha yeni kurdum çok birşey fark etmemiş zaten. Bi iki güncelleme sonrası yapacam.Güncelleyici'den güncelleme inince üstüne basılı tutun, dışarı aktar seçeneğine tıklayın. İşlem bitince dahili depolamada ArrowOS Downloads gibisinden bir klasörde görünecektir. Telefonu recovery moda alın. Cache + dalvik + system + vendor seçip temizleyin (bunları silince verileriniz silinmez). Ardından romu kurun. Magisk varsa onu da kurun. Cihazı açın. Hiçbir veriniz silinmeden, yeni sürüm olabildiğince iyi bir şekilde kurulmuş olacaktır.
Bu yöntem ile 1 aydan fazla zamandır sürekli güncellemelerini yapıyorum, hiçbir verim silinmedi.