- Konular
- 0
Valla kernel değiştirme olayına uzun zamandır girişmedim hocam ama Ryzen'ın çözüm olacağını sanmıyorum. Güç tasarrufu odaklı olduğu için bildirim gecikmesi yapıyor, yüksek ihtimalle WhatsApp Web'te de sıkıntı çıkartır.
Nasıl çözerim hocam bu problemi peki bir bilginiz var mı?Valla kernel değiştirme olayına uzun zamandır girişmedim hocam ama Ryzen'ın çözüm olacağını sanmıyorum. Güç tasarrufu odaklı olduğu için bildirim gecikmesi yapıyor, yüksek ihtimalle WhatsApp Web'te de sıkıntı çıkartır.
Kernelle ilgili bir durum hocam. Sixteen, Moonbase vs. birkaç kernel var güncel. Ryzen dışındakileri kurmayı deneyebilirsiniz.Nasıl çözerim hocam bu problemi peki bir bilginiz var mı?
OrangeFox ile kurulabiliyor mu kernel hocam? Magisk kurmadım çünkü, sevmiyorum root vs.Kernelle ilgili bir durum hocam. Sixteen, Moonbase vs. birkaç kernel var güncel. Ryzen dışındakileri kurmayı deneyebilirsiniz.
Hocam magisk olmadan safetynet olayını nasıl hallediyorsunuz ? Benim öyle yaptığım kurulumlar hep başarısızlıkla sonuçlandıOrangeFox ile kurulabiliyor mu kernel hocam? Magisk kurmadım çünkü, sevmiyorum root vs.
Safety Net ile ilgili bir işim olmadi hocam. AOSP olduğu için sanırım, play store sertifikali ve wideline L1 sertifikalı. Banka uygulamalarinda bir problem yok. Safetynet nerede kullanılıyor söyleyin kontrol edeyim.Hocam magisk olmadan safetynet olayını nasıl hallediyorsunuz ? Benim öyle yaptığım kurulumlar hep başarısızlıkla sonuçlandı
Ben romu magisk olmadan kurduğumda direk sertifikasız cihaz sorunuyla karşılaşmıştım. Safetynet'i şundan sordum. o olumsuz gelirse google play direk sertifikasız göründüğü için sordum. Bende bankacılık uygulamalarından dolayı root gibi şeylerden kaçınan biriyim benim gibi birini görmek sevindirdi. Bir ara Orangefox ile deneyeyim belki çözüm ondadır.Safety Net ile ilgili bir işim olmadi hocam. AOSP olduğu için sanırım, play store sertifikali ve wideline L1 sertifikalı. Banka uygulamalarinda bir problem yok. Safetynet nerede kullanılıyor söyleyin kontrol edeyim.
Kerneli magisk üstünden yükleme şansınız zaten yok hocam, orangefox ile kuracaksınız. Yedek almayı unutmayın.. Boot ve dtbo..OrangeFox ile kurulabiliyor mu kernel hocam? Magisk kurmadım çünkü, sevmiyorum root vs.