ben şahsen A11Okadar çok yorum varki hepsini bitiremedim . Son olarak A10 mu yoksa A11 mi tavsiye ediyorsunuz ona göre yükleme yapacağım.
Bende a11 yükledim. Üzerine de farklı launcher yükledim. Mi den saf androide geçmek biraz tökezletti. İnş alışırım.ben şahsen A11
Düz Note 8 için tavsiye edilen:a11 için hangi firmware yi indirmemiz lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürlerDüz Note 8 için tavsiye edilen:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Note 8T için tavsiye edilen:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OTA özelliği geleli oluyor biraz ama şifrelenme ile ilgili bir durumu var, bir seferlik format data yapmak zorunda kalabiliyor kullanıcılar ama öyle bir durum olsaydı cihazınız açılmazdı hiç.Arrow A11 kullanıyorum ve Updater üzerinden güncelleme geldi. Kurdum sorunsuz bir şekilde açıldı. Wipe Cache Dalvik Cache yapmama gerek var mı? Gerçi yaptım da bir sorun çıkar mı
Teşekkürler hocam. System ve vendoru temizleyince cihaz sıfırlanmıyor değil mi? Bence kesin sıfırlanıyordur yaOTA özelliği geleli oluyor biraz ama şifrelenme ile ilgili bir durumu var, bir seferlik format data yapmak zorunda kalabiliyor kullanıcılar ama öyle bir durum olsaydı cihazınız açılmazdı hiç.
Kirli kurulum yapabilirsiniz hocam. Herhangi bir sorun olmaz. Ama en temizi cache, dalvik, system ve vendor'u temizleyip kurmak. 1 aydan fazla zamandır böyle güncelliyorum, herhangi bir sorunum olmadı.
1 aydan fazla zamandır böyle kuruyorum, şu ana kadar hiçbir verim bu nedenle silinmiş değil. Data'yı ve Internal Storage'ı sıfırlamazsanız sorun olmaz hocam.Teşekkürler hocam. System ve vendoru temizleyince cihaz sıfırlanmıyor değil mi? Bence kesin sıfırlanıyordur ya