Rom Arrow OS Official for Redmi Note 8 [Android 11/10]

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
Ben basic olanı kullanıyorum, siz isterseniz full olanı yükleyebilirsiniz. Ben hiç kurmadım.

a10-11 bunları hep vanilla kullandım. kurulum süresi a11 gibi sancılı mi?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
a10-11 bunları hep vanilla kullandım. kurulum süresi a11 gibi sancılı mi?
Hocam Ben şu an nusantara A12 kullanıyorum.. Her zaman ki gibi yükledim romu ancak dfe olmadan açılmadı cihaz. Dfe şart, aksi takdirde açılmıyor cihaz.. Arrow için geçerli mi bilemiyorum. Rom, gapps, magisk, dfe flaş. Tabi wipe işlemlerinden sonra.

reserant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer Ok
Cihazım
Redmi Note 8 64
Meslek
S.Ö.G.G
Konular
0
Hocam 11.0 Offical Gapps kurdum viper4Android kurdum fakat ses muziklerde kısılıp yükseliyor bozulmalara karşı ayar verilmiş fakat hala ayni Dolby kurulabiliyor mu ? forumda arkadaşlar wifi sıkıntı oluyor demişler karnel yükleyin çözülür hiç girmedim karnel işine o yuzden hangi Dolby Atmos u kurmalıyım ?

oziicn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğız
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Arrow 12 deneyen var mı değişim olarak neler var pil süresi ve akıcılığı ne durumda acaba deneyimleyenler varsa deneyimlerinizi rica ederim.

muratgnn33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
s4
Konular
0
Bu konu yüzünden sistem gitti çok rom attım şu ana kadar gözüm kapalı işlemleri yaparım ama hine de her zaman konuyu sonuna kadar okur ona göre yaparım root u atmayın arkadaşlar cihaz açılmıyor loop da kalıyor yetkili kişilerin veya konu sahibinin root atma anlatımını ve linkini kaldırmasını rica ediyorum.

canoksuz3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Arrow os A10 kurduktan sonra mobil şebekeyle ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım. Türk Telekom kullanıyorum. Şebeke gücü yüksek ve 4g olmasına rağmen arada sırada sinyal gücü simgesinin yanında çarpı (x) işareti çıkıyor ve interneti kullanamıyorum. Belirli bir süre sonra ise düzeliyor. Ne yapabilirim ?

efsane123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
arrow os 11 kurdum redmi note 7 ama şarjı öok çabuk bitiyor nedendir tavsiye önerisi olan varmı veya başka rom önerisi olan

bezzazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bezzazi
Cihazım
RN8
Konular
10
Arkadaşlar bu romu kullanan hala var mı? Tavsiye eder misiniz?

haknhancer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
0
Telefonuma 12.5 i yükledim ve telefonu yeniden başlattım.TWRP diye bir ekran geldi internetten biraz araştırdım ve romu tekrar yükleyin diyen insanları gördüm.Bende aynen yaptım install rom dedim fakat ondan sonra telefonu yendien başlattıgımda mi ekranında takılı kaldı ses düğmesi ve açma kapama düğmesine basılı tuttugumda gelen fastboot ekranı da takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri yardım etsin.Redmi note 9 pro.

Üst Alt