Rom Arrow OS Official for Redmi Note 8 [Android 11/10]

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Telefonuma 12.5 i yükledim ve telefonu yeniden başlattım.TWRP diye bir ekran geldi internetten biraz araştırdım ve romu tekrar yükleyin diyen insanları gördüm.Bende aynen yaptım install rom dedim fakat ondan sonra telefonu yendien başlattıgımda mi ekranında takılı kaldı ses düğmesi ve açma kapama düğmesine basılı tuttugumda gelen fastboot ekranı da takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri yardım etsin.Redmi note 9 pro.
Telefonun konusu burası değil ilgili bölüme yazın.

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Telefonuma 12.5 i yükledim ve telefonu yeniden başlattım.TWRP diye bir ekran geldi internetten biraz araştırdım ve romu tekrar yükleyin diyen insanları gördüm.Bende aynen yaptım install rom dedim fakat ondan sonra telefonu yendien başlattıgımda mi ekranında takılı kaldı ses düğmesi ve açma kapama düğmesine basılı tuttugumda gelen fastboot ekranı da takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri yardım etsin.Redmi note 9 pro.
Mi flash ile fastboot rom yüklemen lazım. Gerekli rom dosyasını cihazının ana konusunda bulabilirsin.

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14

speedyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
iyi günler hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama kurdum romu fakat sim kartım yok gözüküyor(şebeke çekip çekmediğini gösteren simgede yok), kablosuz ağa bağlanamıyorum sorun ne olabilir? teşekkür ederim.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Elinize sağlık.

speedyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
iyi günler hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama kurdum romu fakat sim kartım yok gözüküyor(şebeke çekip çekmediğini gösteren simgede yok), kablosuz ağa bağlanamıyorum sorun ne olabilir? teşekkür ederim.
Firmware kurdum teşekkürler

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
Cogu rom fw ister. Romu kurmayalı uzun zaman oldu unuttum cevap veremedim :) geçmiş olsun
Hocam ben rom kurarken bu zamana kadar asla firmware kurmadim ve suan telefonumun bir sorunu var. Hdr modu kapali iken fotograf cektigimde fotografi cekiyor ama kamerasi uygulamasi donup atiyor. Firmware kursam bu durum duzelebilir mi ?

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam ben rom kurarken bu zamana kadar asla firmware kurmadim ve suan telefonumun bir sorunu var. Hdr modu kapali iken fotograf cektigimde fotografi cekiyor ama kamerasi uygulamasi donup atiyor. Firmware kursam bu durum duzelebilir mi ?
Hangi tarihli sürümü kullanıyorsunuz ?

Üst Alt