- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam EvoX 13 nasıl? Yorumları okudum, baya insan problem yaşıyor. Bu yüzden kurmak istemedim. Diğer geliştiriciler de artık A13 üzerinde çalışmaya başlamış. 1 haftaya en az 3-4 tane daha A13 rom görüceğiz kesin. PixelOS-u fazla kullanmadım diye pil performansı konusunda pek fazla şey söyleyemem.Geçen grupta ben de gördüm, hatta atar yaptı yeni sürümü sadece kendim için yapacağım dedi falan. Biraz toparlasa çok güzel rom olurdu da uğraşmak istemiyor. PixelOS kurdum bir kaç gün kullandım, akıcı güzel rom ama batarya biraz hızlı eriyor. Bir de batarya paneli hatalı çalışıyor. Ölçümü iyi tutarlı değil. Şimdi Evox 7 Android 13 kullanıyorum. Yeni çıktı zaten. İlk sürüm olduğu için bir kaç hata var ama Optimus kernel ile düzeldi gibi. Stabil şu an. Şarj da çok iyi oldu. Pixel yeni güncelleme ile batarya işini çözerse ona dönerim çözmezse de Evox devam ederim. AOSPA rom çıkarsa bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim, saygılar.
Amma pil performansı maksimum arşa çıksın, cihazı günlerle şarja takmayayım diyorsan WaveOS en iyisi. Ama hem A11, hem de baya eski bir rom. Ben kullanmıştım 1 hafta. Çok hızlı, çok iyi çalışıyor ama cihazı eski hiss ettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürüme geçtiniz? Ben de değiştirmeye çalışıyorum. Xdroid var. O çok iyi diyorlar. Şu an romların A13 sürümlerini bekliyorum. Derpfest A13, Cherish A13, Xdroid A13 şu an geliştirme ve test aşamasındakı romlar. Çıktıklarında bakacağım. EvoX bir türlü sevemiyorum. Hızlı ayar menusu lag yapıyor, bildirim fazla gelince lap bozuluyor. Ayrıca pil olarak da bir türlü düzeltilmedi. Bakacağım.Aynen ben de AOSPA'dan Evox'a geçtim . Şimdilik böyle devam...
Yeni bir rom bulduğumda yeni bir konu açarak bilgilendireceğim. Şimdilik AOSPA üzerinden devam ediyorum.