Rom AOSPA|Paranoid Android - TOPAZ - En hızlı ve en akıcı rom {A13}{Poco X3/NFC}

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Yakında yeni bulduğum, hızlı, pil performansı iyi, bug-a rastlamadığım bir rom paylaşacağım. Beklemede kalın :D

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Yakında yeni bulduğum, hızlı, pil performansı iyi, bug-a rastlamadığım bir rom paylaşacağım. Beklemede kalın :D
Bananadroid mi acaba hocam? Onu çok övdüler ama ben sevemedim bir türlü. 😃 Değilse eğer hangisi? Kurup deneyeyim hemen 😅

micro77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Elektronik
Konular
10
Bananadroid denedim , hemen sildim...
O kadar iyi yani angel~~

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Bananadroid denedim , hemen sildim...
O kadar iyi yani angel~~
Ben de 15 dakika dayandım. Bilmiyorum ama özelleştirmeleri bana tuhaf geldi. Bir de pek bir şey sunmuyor ekstra. Evox şimdilik iptal edilince PixelOS'a geçtim. Bu akşam çıkan QuickSilver kernel'i de kurdum bakalım nasıl olacak. Şimdilik iyi baya. Bu ay sonuna doğru PixelOS A13 de geliyor. Geçen geliştiricileri blog yazısı paylaştı. Ekran görüntülerine baktım Surya da var A13 test cihazında. Blog yazılarında yeni yapıdan da bahsetmişlerdi, PE yapısı gidiyor 13 ile birlikte artık LOS gibi kaynak derlemesi olacak sanırım. Ekstra bir şey çıkmazsa devam ederim Pixel ile. Bu arada pil kısmında detay sunmamalarını da açıklamışlar, onun sebebi de tutarlı bir SOT değerinin olmamasıymış. Kullanım ve cihazın bulunduğu fiziksel şartlar da kişisel olduğu için SOT değeri kişiden kişiye değişiyor ve tutarlı değil. Battery Guru kurdum oradan baktığımda ortalama 6 saat SOT alıyorum 24 saat kullanımda. Ekran kapalı da cihazın harcadığı güç miktarı da ortalama 10mA civarında. PixelOS şimdilik favorim oldu. 😃

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
BananaDroid kullanıyorum arkadaşlar. Özelleştirmeleri gayet ortalamanın üstünde. Neden sevmediniz anlamadım. Ama yine de PA A13-ün ikinci sürümü çıktığında ona gececeğim

sawash35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Poco x3
Konular
0
Nezaman paylasicaksin romu hocam , pixel os tavsiye edermisin , benim için hız stabilite pil performansı kamera ve ses önemli .

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Nezaman paylasicaksin romu hocam , pixel os tavsiye edermisin , benim için hız stabilite pil performansı kamera ve ses önemli .
PixelOS pil performansı olarak kötü bir rom. Hızlı, akıcı ama battery drain sorunları bitmek bilmiyor. Bu yüzden pil istiyorsanız önermem. Şu an BananaDroid kullanıyorum, hız, performans ve özelleştirme açısından çok iyi. Ne fazla özelleştirme var kasacak kadar, ne de pil sorunu var.

sawash35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Poco x3
Konular
0
PixelOS pil performansı olarak kötü bir rom. Hızlı, akıcı ama battery drain sorunları bitmek bilmiyor. Bu yüzden pil istiyorsanız önermem. Şu an BananaDroid kullanıyorum, hız, performans ve özelleştirme açısından çok iyi. Ne fazla özelleştirme var kasacak kadar, ne de pil sorunu var.
Pixel os yükledim fakat nfc secenegi aktif olduğu halde mobil uygulamada temassız odeme seçeneği aktif olmuyor bu sorunu çözebilirmiyiz

sawash35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Poco x3
Konular
0
Valla pixel is ilk beş gün pil performansı hayal kırıklığı yasatmisti bana ama , sonradan kullanım senaryosuna göre kendini ayarlayinca nekadar muazzam olduğunu anladım , şuan çok memnunum romdan .

Üst Alt