- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
Yakında yeni bulduğum, hızlı, pil performansı iyi, bug-a rastlamadığım bir rom paylaşacağım. Beklemede kalın 
Bananadroid mi acaba hocam? Onu çok övdüler ama ben sevemedim bir türlü.Yakında yeni bulduğum, hızlı, pil performansı iyi, bug-a rastlamadığım bir rom paylaşacağım. Beklemede kalın![]()
Ben de 15 dakika dayandım. Bilmiyorum ama özelleştirmeleri bana tuhaf geldi. Bir de pek bir şey sunmuyor ekstra. Evox şimdilik iptal edilince PixelOS'a geçtim. Bu akşam çıkan QuickSilver kernel'i de kurdum bakalım nasıl olacak. Şimdilik iyi baya. Bu ay sonuna doğru PixelOS A13 de geliyor. Geçen geliştiricileri blog yazısı paylaştı. Ekran görüntülerine baktım Surya da var A13 test cihazında. Blog yazılarında yeni yapıdan da bahsetmişlerdi, PE yapısı gidiyor 13 ile birlikte artık LOS gibi kaynak derlemesi olacak sanırım. Ekstra bir şey çıkmazsa devam ederim Pixel ile. Bu arada pil kısmında detay sunmamalarını da açıklamışlar, onun sebebi de tutarlı bir SOT değerinin olmamasıymış. Kullanım ve cihazın bulunduğu fiziksel şartlar da kişisel olduğu için SOT değeri kişiden kişiye değişiyor ve tutarlı değil. Battery Guru kurdum oradan baktığımda ortalama 6 saat SOT alıyorum 24 saat kullanımda. Ekran kapalı da cihazın harcadığı güç miktarı da ortalama 10mA civarında. PixelOS şimdilik favorim oldu.Bananadroid denedim , hemen sildim...
O kadar iyi yani![]()
Nezaman paylasicaksin romu hocam , pixel os tavsiye edermisin , benim için hız stabilite pil performansı kamera ve ses önemli .Yakında yeni bulduğum, hızlı, pil performansı iyi, bug-a rastlamadığım bir rom paylaşacağım. Beklemede kalın![]()
PixelOS pil performansı olarak kötü bir rom. Hızlı, akıcı ama battery drain sorunları bitmek bilmiyor. Bu yüzden pil istiyorsanız önermem. Şu an BananaDroid kullanıyorum, hız, performans ve özelleştirme açısından çok iyi. Ne fazla özelleştirme var kasacak kadar, ne de pil sorunu var.Nezaman paylasicaksin romu hocam , pixel os tavsiye edermisin , benim için hız stabilite pil performansı kamera ve ses önemli .
Pixel os yükledim fakat nfc secenegi aktif olduğu halde mobil uygulamada temassız odeme seçeneği aktif olmuyor bu sorunu çözebilirmiyizPixelOS pil performansı olarak kötü bir rom. Hızlı, akıcı ama battery drain sorunları bitmek bilmiyor. Bu yüzden pil istiyorsanız önermem. Şu an BananaDroid kullanıyorum, hız, performans ve özelleştirme açısından çok iyi. Ne fazla özelleştirme var kasacak kadar, ne de pil sorunu var.
Çözdüm magisk zygisk denylist kısmından ayarladım.Pixel os yükledim fakat nfc secenegi aktif olduğu halde mobil uygulamada temassız odeme seçeneği aktif olmuyor bu sorunu çözebilirmiyiz
Valla pixel is ilk beş gün pil performansı hayal kırıklığı yasatmisti bana ama , sonradan kullanım senaryosuna göre kendini ayarlayinca nekadar muazzam olduğunu anladım , şuan çok memnunum romdan .PixelOS pil performansı olarak kötü bir rom. Hızlı, akıcı ama battery drain sorunları bitmek bilmiyor. Bu yüzden pil istiyorsanız önermem. Şu an BananaDroid kullanıyorum, hız, performans ve özelleştirme açısından çok iyi. Ne fazla özelleştirme var kasacak kadar, ne de pil sorunu var.