Teşekkürler kurdum oradan çoktan OrangeFox ile kurdum temiz kurulum şu an stabil çalışıyor akıcı ancak Twitter'a custom romlarla giriş yapamıyoruz herhalde giriş kısmına basıncaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşuradan indirip kurabilirsin hocam. Sorumluluk sana ait. Twrp ile temiz kurulum istiyor. Kernel olarak Optimus Drunk kurmanı tavsiye ederim. Bir çok hata gidiyor böylece. İlk sürüm bu Android 13 tabanlı, bunu bilerek kur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka bir geliştiricinin rom'u bu. Richard' Chat ile aratırsan bulabilirsin hocam. Server masraflarından dolayı geliştirmeyi bıraktı şimdilik. İkna etmeye çalışıyor insanlar.
Bende Evox 7'e geçmeden önce oluyordu kendi orijinal adaptor ve usb kablosu ile hızlı şarj ama seri şarj olmuyor.Kendi orj adaptor ve usb kabl ile
Hizli sarj olmuyor
Ne gibi hatası var kiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşuradan indirip kurabilirsin hocam. Sorumluluk sana ait. Twrp ile temiz kurulum istiyor. Kernel olarak Optimus Drunk kurmanı tavsiye ederim. Bir çok hata gidiyor böylece. İlk sürüm bu Android 13 tabanlı, bunu bilerek kur hocam.
Başka bir geliştiricinin rom'u bu. Richard' Chat ile aratırsan bulabilirsin hocam. Server masraflarından dolayı geliştirmeyi bıraktı şimdilik. İkna etmeye çalışıyor insanlar.
Hocam tavsiye ederim şu an onu kullanıyorumArkadaşlar romun geliştiricisi romu bıraktı malesef. Bu yüzden başka romlar kullanmanızı öneririm, zira hata bulursanız söyleyecek kişi yok artık
Arkadaşların gazıyla birlikte ben de EvoX 7 A13 kurucağım. Bakalım, nasıl çalışıyor.
Telegram grubunda bir çok kişi uygulama yükleyememe hatası alıyordu. Bir de kilit ekranında müzik hatası vardı. Ama dediğim gibi herkeste olmadı bazı kişiler yaşadı bu sorunları. Sizde sorunsuz ise stock kernel ile devam edin hocam. Yeni yapı da gelmek üzere zaten.Hocam tavsiye ederim şu an onu kullanıyorum
Şu an hiçbir sıkıntı yok akıcı ve performanslı
Bir arkadaş Kernel bazı ile hatalar gider demiş
Lakin ben bir hata göremedim veya keşfedemedim
Sadece şu Twitter'a giriş kısmına basınca bir sıkıntı oluyor kullanıcı adı dahi yazmadan oda Custom Romlarla alakalı ya da Magisk ile Hidelemek gerekiyor diye biliyorum
Geçen geliştiricisine Patreon önerdim ama oralı olmadı. 5$ server maliyeti için bırakması üzücü. Elixir projesi Patreon üzerinden de yapı yayınlıyor. Mantıklı bir iş modeli ama sıkıntıları public yayınlama uzun sürüyor. Evox 7 şimdilik gayet yeterli hocam. Yeni güncelleme ile bir çok hata giderildi deniliyor. Evox 7'nin de sorunu geliştiricisi okul ve iş hayatından dolayı biraz aksıyor işler.Arkadaşlar romun geliştiricisi romu bıraktı malesef. Bu yüzden başka romlar kullanmanızı öneririm, zira hata bulursanız söyleyecek kişi yok artık
Arkadaşların gazıyla birlikte ben de EvoX 7 A13 kurucağım. Bakalım, nasıl çalışıyor.
Twitter hatası için bir süre bekleyin, kendiliğinden düzeliyor...Teşekkürler kurdum oradan çoktan OrangeFox ile kurdum temiz kurulum şu an stabil çalışıyor akıcı ancak Twitter'a custom romlarla giriş yapamıyoruz herhalde giriş kısmına basınca
"Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene" hatası veriyor.
Daha hesabımızı yazmadan.
Bende Evox 7'e geçmeden önce oluyordu kendi orijinal adaptor ve usb kablosu ile hızlı şarj ama seri şarj olmuyor.
Stock Rom'da Mi Turbo Seri Şarj oluyordu. Sanırım Custom Romlarda Turbo çalışmıyor. Yani Seri Şarj olmuyor hiçbir şekilde.
Ne gibi hatası var ki
O kernele bakacam
Hocam Richard yeni bir yapı yayınladı. Server işini çözmüş. A13 AOSPA geldi. İndirdim test edeceğim, istersen sen de bak.Arkadaşlar romun geliştiricisi romu bıraktı malesef. Bu yüzden başka romlar kullanmanızı öneririm, zira hata bulursanız söyleyecek kişi yok artık
Dün indirip denedim, ilk yapı olduğu için biraz eksikler var. Ama çok hızlı çalışıyor. Uzun süre kullanmadığım için şarj süresi hakkında bir şey diyemem. Genel olarak büyük bir hata ile karşılaşmadım sadece bazı küçük özelleştirmeler eksik şu an. Diğer yapıyı bekleyeceğim.Güncel: AOSPA - Paranoid Android {TOPAZ} Android 13 - yeni sürüm çıktı.
-----------------------------------------------------
• Initial Android 13 build
• Enforcing build
• User build
• Release keys
• Shipped with prebuilt QuicksilveR kernel (from latest aosp build by gr)
• Camera works
• Fingerprint works (both variants)
• Bluetooth should work (not tested yet)
• CTS/SafetyNet passes by default
Notes:
• AOSPA source still WIP and almost pure clo so don't expect features
• You can use latest TWRP but decryption isn't supported yet
• FW isn't included, flash which you prefer
• I recommend to setup fingerprint at the setup wizard and only flash magisk after first boot
-------------------------------------------------------
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet,arkadaşlar. AOSPA romunun ilk A13 sürümü çıktı. Konuyu şimdi güncelledim.Kullanıcıların denemesini bekliyorum. Kullanan kişiler gayet memnun. Google Lens sorunu da çözülmüş. Ben daha kurmadım. Ama yorumlar gayet iyi. İsteyen indirerek kura bilir.
AOSPA kaynak kodları şu an Work İn Progress aşamasında. Yani geliştirilmeye devam ediyor. Bu yüzden manuel renkleri seçe bildiğimiz Monet Engine, manuel tazeleme hızı (60 hz -120 Hz otomatik çalışıyor. Smooth Display ismi bu özelliğin) değiştirmek gibi ayarlar daha mevcut değil.
En yeni sürümü denedim , şarıj adeta içiyor...Dün indirip denedim, ilk yapı olduğu için biraz eksikler var. Ama çok hızlı çalışıyor. Uzun süre kullanmadığım için şarj süresi hakkında bir şey diyemem. Genel olarak büyük bir hata ile karşılaşmadım sadece bazı küçük özelleştirmeler eksik şu an. Diğer yapıyı bekleyeceğim.