hocam ota üzerinden geldi oradan mı güncelleyip yoksa romu silip bu versiyounu mu yükleyim ve whatapp de hocam mesajlar görünmüyor bunun çözüm nedir ?
hocam mesaj yazıyordum siyah oluıyordu tıklamam gerekti üzerine bu guncelleme ile çözülmüş gibi bu sorunumdaOta üzerinden yayınlanan güncelleme ile aynıdır hocam Install yapıp kurabilirsiniz.
WhatsApp da mesajlar görünmüyor dan kastınızı anlamadım?
hocam mesaj yazıyordum siyah oluıyordu tıklamam gerekti üzerine bu guncelleme ile çözülmüş gibi bu sorunumda
Her hangi işlem yapmadan direkt son güncelleme yapılınca mı mi9t pro olarak gözüküyor?Mi 9 T PRO olarak görünüyor cihaz. Kamera filigrani da mi 9 t pro olarak görünüyor.
Açılış ekranı mi olarak güncellenmiş.
Evet hocam. Herhangi bir işlem yapmadımHer hangi işlem yapmadan direkt son güncelleme yapılınca mı mi9t pro olarak gözüküyor?
Nasıl hocam son güncellemeyi beğendiniz mi biliyorsunuz en büyük sorun pil süresi birde eu veya revosda da bu özellik geldi mi acaba masik de vardı bilginiz var mı veya bilen arkadaşlar yazabilir miEvet hocam. Herhangi bir işlem yapmadım
Şu an güzel hocam. Ben üç güncellemedir yani hemen hemene 1 aydır beta kullanıyorum. Sıkıntı yok. Volte ve vowifi sıkıntısız. Memnunum.Nasıl hocam son güncellemeyi beğendiniz mi biliyorsunuz en büyük sorun pil süresi birde eu veya revosda da bu özellik geldi mi acaba masik de vardı bilginiz var mı veya bilen arkadaşlar yazabilir mi