MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

impneo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
k20 pro 8/128
Konular
0
Merhaba 20.3.5 güncellemesi ile gelen değişiklikler

Resmi değişiklikler:

• Redmi Note 7 Pro cihazı Android 10'a güncellendi . Web sitemizdeki yeni kullanarak Android 9'dan 10'a geçmek için tarih gerekiyor .
  • eklendi (Güvenlik> Uygulamalar> Eylemler).
  • "Basit Mod" eklendi, açtığınızda arayüz büyüyor. "Yaşlılar için" modunun bir analogu. Ayarlar> Özel işlevler'de açıldı.
  • Mi9 için Şubat 2020'den itibaren güvenlik düzeltme eki güncellendi.
  • Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRum ekibinden değişiklikler:
  • Galeri uygulaması güncellendi: dinamik gökyüzü filtreleri ve Mi10'dan yeni işlevsel video düzenleyici etkinleştirildi.
  • Güncellenmiş Hesap Makinesi uygulaması: yerleşim geçmişini görüntüleme yeteneği eklendi.
  • Mi9T (Redmi K20), Mi9T Pro (Redmi K20 Pro) için dikey bir ağ simgesini etkinleştirme özelliği eklendi. Durum çubuğu ayarlarında bulunur.
  • Mi8 SE, Mi9 SE, Mi9 Lite cihazları için, eski Mi asistanı, kilit açıldıktan sonra sık sık boş bir masaüstünden kaynaklanan sorunlardan kaçınmak için geçici olarak iade edilir.
  • Android 10 için güncellenmiş masaüstü sürümü.
  • Yamaların ve çevirinin sonuçlandırılması ve güncellenmesi.

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Merhaba arkadaşlar. Dediğiniz her şeyi sırasıyla uyguladım fakat cihaz mi room açılış ekranında kaldı. Yarım saattir bekliyorum ama açılmıyor. Twrp ye gireyim dedim fasboot ekranı geliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba arkadaşlar. Dediğiniz her şeyi sırasıyla uyguladım fakat cihaz mi room açılış ekranında kaldı. Yarım saattir bekliyorum ama açılmıyor. Twrp ye gireyim dedim fasboot ekranı geliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Tekrar twrp flashlayınız hocam.
Güncel twrp flashladıktan sonra anlatımları sırasıyla ve adım adım ilerleyerek uygulama yapınız.

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Tekrar twrp flashlayınız hocam.
Güncel twrp flashladıktan sonra anlatımları sırasıyla ve adım adım ilerleyerek uygulama yapınız.
Dostum tekrar twrp flashladım bu kez de dosyaların isimleri random oldu. Nasıl düzeltebilirim ?

Üst Alt