- Adım
- Burhan
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Meslek
- Parfümcü
- Konular
- 5
Merhaba Yeni rom yüklemeden önce google play services uygulamasını bulun.Uygulama ve önbellek verilerini temizleyin.Çok teşekkür ederim.
Bu konuyu fazlasıyla meşgul ettim. Sabrınıza hayran kaldım Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler. Sorun çözülürse buraya bilgi düşerim.
Kolay gelsin.
Sonra google uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırın.(kaldırırsanız zaten güncellemeler gidecektir)Olmuyorsa verileri temizleyin.Uygulama yönetiminden çalışan sistem uygulamalarını açıp google ile ilgili tüm servisleri zorla durdurup verileri temizleyin.Problem bence google play ile ilgili.Tahminimce Play services,play hizmetleri gibi uygulamalar arka planda gps açıp konum aramada kararsızlık yaşıyor.Google mecbur kullanıyoruz diye telefonumda kayıtlı.Yoksa reklam politikası için özel verilerimizi kullandırmak mantıksız.Bugün parfümüm bitmez üzere,ayakkabı alacağım diyetelefon kapalıyken yanında konuşun,sonra sitelerde çıkan reklamlara dikkat edin.Kısaca google arka planda arsızca çalışıyor.Kullanımınızı etkilemeyen her google uygulamasının arka plan izinleri v b gibi yetkilerini kısıtlayın.Kolay gelsin