- Adım
- Cihan
- Cihazım
- K20 Pro
- Meslek
- Bilgisayar Müh.
- Konular
- 0
Merhabalar, yine ben
En son attığım ekran görüntülerinden sonra yaklaşık 15 saat kullanım sonucunda şarjım %20 oldu ve 7 saate yakın ekran süresi aldım. Sonra telefonumu şarja takıp %98 iken çıkardım ve sonrasında yatıp sabah kalkar kalkmaz tekrar ekran görüntüsü aldım. Aşağıda paylaşıyorum.
Geceden sabaha %18 düşüş var. Pil kullanımını da ekliyorum. Gece stand-by olarak kaldığı nsure boyunca hiç battery-saver moduna da almadım. Pili kullanan uygulamaların da istatistiği yine aşağıda. Birşeyleri yanlış yapıyorum. Çözemedim. Gece hiç kullanılmayan telefonun bu kadar şarj yemesi hiç normal değil. Sync açık. Mobil veri açık.
Yorumlarınız nedir?
Not: romdan şimdilik memnunum. Arada şebeke sıkıntısı oluyor. Beni arayan ulaşamıyor anlık olarak. Mesaj geliyor bana, geri arıyorum ulasabiliyorum. Çok nadir de olsa böyle problemler var. Onun dışında dediğim gibi memnunum romdan.
Selam,
Bu mesajimla ilgili bir geri dönüş alamayınca tekrar hatırlatayım dedim. Dün gece için bu kez wi-fi açık mobil veri kapalı ve sync kapalı deneme yaptım. Geceden sabaha %23 şarj azaldı.
Benim ayarlarımda bir sıkıntı var sanırım. Bu kadar çok şarj yemesi hiç normal değil. Yabancı forumları da araştırdım. Mobil network ayarlarını denedim. Sonuç yok. Kernel versiyonu ile ilgili bir ekran görüntüsü koyuyorum. (Candy kernel 6.0 yüklü) Sanırım kurulumla ilgili bir sıkıntı olabilir. Bilemiyorum. Ya da cihazin ayarlarında bir sorun var.
Lütfen yardımcı olur musunuz?