Rom [Android Q] MiuiMix 20.4.9 Special Edition {Mi 9T Pro - K20 Pro}

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri başıma gelmedi Candy R6.0 kullanıyorum gayet de memnunum. Millet Her Zaman Açık Ekran da çalışmıyor demiş bende çatır çatır çalışıyor ne hikmetse. Kilit ekranım şifreli ve parmak izli bu arada.
Katılıyorum herşey sorunsuz. Kurarken temiz kurulum yapıyorum 4 wipe yerine 8 bile yapıyorum temiz olsun tam olsun diye parmak izi vs çalışıyor sorunsuz..
Bir anda başladı 2 gündür yoktu.Yeniden başlattım şu an sorun yok.
Bir custom romda sürekli stabillik önemli.Olmadık zamanda yolda kalmamak adına takipte olmak lazım.Global stabilde böyle tutarsızlık yaşamadım.
Şimdilik roma devam ediyorum,umarım güncelleme gelir

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Bir custom romda sürekli stabillik önemli.Olmadık zamanda yolda kalmamak adına takipte olmak lazım.Global stabilde böyle tutarsızlık yaşamadım.
İnş gelir .bende hiç sorun olmadı bakalım ..

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri başıma gelmedi Candy R6.0 kullanıyorum gayet de memnunum. Millet Her Zaman Açık Ekran da çalışmıyor demiş bende çatır çatır çalışıyor ne hikmetse. Kilit ekranım şifreli ve parmak izli bu arada.
Kilit ekranında kilidi komple kaldır şfre ve parmak izini dene bakalm aodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6.0 candyla kullandm telefon sapıttı bndede, 2 defa temiz kurulum yapmama rağmen. Maalesef eu betaya geçtim sorunsuz şuan herşey.

castiell07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Miroom beta 20.3.27 kullanıyorum candy kernel ile birlikte, bu roma geçmeli miyim?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Miroom beta 20.3.27 kullanıyorum candy kernel ile birlikte, bu roma geçmeli miyim?
Size veri olması açısından şarz durumunu paylaşıyorum.Miroomdan herhangi bir şikayetiniz var mı bilmiyorum.Başka bir cihazımda miroom kullanıyorum halen(redmi note4)Gayet memnunum o cihazda.
Bu pil verileri internette sörf ve youtube videoları izlemek ile telefonumun kişiselleştirilmesi,eski dosyalarımın transferi ile oluştu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-14-06-20-03-993_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-04-14-06-20-03-993_com.miui.securitycenter.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2020-04-14-06-20-23-986_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-04-14-06-20-23-986_com.miui.securitycenter.jpg
    268,5 KB · Görüntüleme: 59

ucuncumevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar,

Romu ve kernel 6.0 versiyonunu adımların tamamına uyarak ve sorunsuz kurdum. Tüm telefon ve uygulama ayarlarımı yaptım, her şey yolunda gözüküyor. Hatalı çalışan ya da çalışmayan bir şeye denk gelmedim. Gayet hızlı her şey. Akıcı bir rom. Teşekkür ederim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Fakat pil performansı konusunda sıkıntı çekiyorum.

Özellikle gece sabaha kadar olan süreçte (yaklaşık 7 saatlik uyuduğum bir geceden bahsediyorum) şarjım %53'ten %29'a düştü. İlk gün de benzer bir veri aldım. Dün akşam şarj ettim. Şarj sırasında hiç bir işlem yapmadım telefonda. %100 olunca da çıkarıp kullanmaya başladım. Şimdi tekrar şarja takmak zorunda kaldım, %20 civarına gelmişti çünkü.

Screen time çok düşük geliyor.

wifi ve mobil veri açık, senkronizasyon açık, battery saver modu hiç açmadım. Karanlık modu hiç kullanmadım. Whatsapp görüntülü görüşmeler yaptım. Ama o da istatistiklerde 40 dk gözüküyor. Instagram sürem de 33 dk.

Cihaz K20 Pro 256/8.

Endişeliyim.

Yardımlarınızı rica ederim.

Yeni üyeyim. Forumdaki nerdeyse her konuyu okuyorum, ama bu ilk mesajım. Hata varsa affola.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-04-17 at 12.59.42 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-17 at 12.59.42 (1).jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 42
  • WhatsApp Image 2020-04-17 at 12.59.42.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-17 at 12.59.42.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 37

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Merhaba Arkadaşlar,

Romu ve kernel 6.0 versiyonunu adımların tamamına uyarak ve sorunsuz kurdum. Tüm telefon ve uygulama ayarlarımı yaptım, her şey yolunda gözüküyor. Hatalı çalışan ya da çalışmayan bir şeye denk gelmedim. Gayet hızlı her şey. Akıcı bir rom. Teşekkür ederim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Fakat pil performansı konusunda sıkıntı çekiyorum.

Özellikle gece sabaha kadar olan süreçte (yaklaşık 7 saatlik uyuduğum bir geceden bahsediyorum) şarjım %53'ten %29'a düştü. İlk gün de benzer bir veri aldım. Dün akşam şarj ettim. Şarj sırasında hiç bir işlem yapmadım telefonda. %100 olunca da çıkarıp kullanmaya başladım. Şimdi tekrar şarja takmak zorunda kaldım, %20 civarına gelmişti çünkü.

Screen time çok düşük geliyor.

wifi ve mobil veri açık, senkronizasyon açık, battery saver modu hiç açmadım. Karanlık modu hiç kullanmadım. Whatsapp görüntülü görüşmeler yaptım. Ama o da istatistiklerde 40 dk gözüküyor. Instagram sürem de 33 dk.

Cihaz K20 Pro 256/8.

Endişeliyim.

Yardımlarınızı rica ederim.

Yeni üyeyim. Forumdaki nerdeyse her konuyu okuyorum, ama bu ilk mesajım. Hata varsa affola.
Hocam değerler normal değil,onca rom kullandım hiç bu kadar stabiline denk gelmedim, isterseniz sıfırdan temiz bir kurulum yapıp tekrar kontrol edin.Gece boşta şarj durumu ss olarak bırakıyorum.Genelde de böyle şarj düşüşü.Diğer kullandığım romlarda % 7 ve 8 den aşağı değildi.Batarya konusunda da 10 saat den aşağı sot almıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucuncumevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
0
Hocam değerler normal değil,onca rom kullandım hiç bu kadar stabiline denk gelmedim, isterseniz sıfırdan temiz bir kurulum yapıp tekrar kontrol edin.Gece boşta şarj durumu ss olarak bırakıyorum.Genelde de böyle şarj düşüşü.Diğer kullandığım romlarda % 7 ve 8 den aşağı değildi.Batarya konusunda da 10 saat den aşağı sot almıyorum.

Hızlı cevap için çok teşekkür ederim. Fakat temiz kurulum yaparsam her şeyi baştan ayarlamam gerekecek bu sefer de. Saatlerimi alıyor bu durum. Zaten cihazı aldığımdan beri üç gün gece gündüz araştırma yapıp defalarca rom at sil, kur sil, tekrar kur vs bir sürü işlem yaptım. Temiz kurulumda komple wipe yaptığım için her şey gidecek ve tekrar baştan yedek vs yüklemek zorunda kalacağım.

Tam olarak hakim olmadığım için bu işlere, belki kolay bir yolu vardır, nasıl kolayca tüm ayarları geri yükleyebilirim bilmiyorum. bunun yeri burası olmayabilir, bu soruların cevabını burada vermek zorunda olmayabilirsiniz, o yüzden kusura bakmayın, dediğim gibi çok yeniyim bu işlerde.

Bu kurulumu yaparken de harfiyen uydum tüm adımlara ve hiç hata mesajı da almadım. Telefonlarda bu gibi durumlarda temiz kurulum yapınca çözülecekse yapayım tabi ki, el mecbur :)

Umarım anlatabilmişimdir kendimi. Kusura bakmayın tekrar, salak salak sorular soran biri olarak da görünmek istemiyorum. Sürece tam hakim olmadığım için de hangi adımın nereyi etkileyeceğini bilmiyorum açıkçası.

Tüm uygulamaları ve ayarlarımı kolay geri yükleyebileceğim bir yol varsa gerekirse temiz kurulumu bin defa yapabilirim :)

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hızlı cevap için çok teşekkür ederim. Fakat temiz kurulum yaparsam her şeyi baştan ayarlamam gerekecek bu sefer de. Saatlerimi alıyor bu durum. Zaten cihazı aldığımdan beri üç gün gece gündüz araştırma yapıp defalarca rom at sil, kur sil, tekrar kur vs bir sürü işlem yaptım. Temiz kurulumda komple wipe yaptığım için her şey gidecek ve tekrar baştan yedek vs yüklemek zorunda kalacağım.

Tam olarak hakim olmadığım için bu işlere, belki kolay bir yolu vardır, nasıl kolayca tüm ayarları geri yükleyebilirim bilmiyorum. bunun yeri burası olmayabilir, bu soruların cevabını burada vermek zorunda olmayabilirsiniz, o yüzden kusura bakmayın, dediğim gibi çok yeniyim bu işlerde.

Bu kurulumu yaparken de harfiyen uydum tüm adımlara ve hiç hata mesajı da almadım. Telefonlarda bu gibi durumlarda temiz kurulum yapınca çözülecekse yapayım tabi ki, el mecbur :)

Umarım anlatabilmişimdir kendimi. Kusura bakmayın tekrar, salak salak sorular soran biri olarak da görünmek istemiyorum. Sürece tam hakim olmadığım için de hangi adımın nereyi etkileyeceğini bilmiyorum açıkçası.

Tüm uygulamaları ve ayarlarımı kolay geri yükleyebileceğim bir yol varsa gerekirse temiz kurulumu bin defa yapabilirim :)
Rica ederim estağfurullah hocam elbette soracaksınız,böyle böyle tecrübe etmiş olacaksınız.Ben rom kurulumunda swift Back-Up kullanıyorum ücretli ama,kurulumdan önce aldığım yedeği PC ye aktarıyorum, kurulumdan sonra bütün uygulamalar ve ayarlarını olduğu gibi geri yüklüyor.Cihaz ana ekran ayarları hariç.Diğer resim video gibi yedekleri PC veya flash bellek üzerinden geri aktarıyorum.Açıkcası çok uzun bir işlem değil.Uygulama bu konuda çok iyi.Root gerekiyor kullanmak için bilginiz olsun.Bu sayede bütün rom geçişlerini temiz kurulum olarak yapıyorum.

Üst Alt