Rom [Android Q] MiuiMix 20.4.9 Special Edition {Mi 9T Pro - K20 Pro}

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Merhaba,

Bu sürümü daha önce de kurdum fakat bir türlü "her zaman açık ekran" ı çalıştıramadım, daha sonra stabilini kurduğumda sorun yoktu. Bugün tekrar kurayım dedim ,hatta ardından verdiğiniz kernel i de yükledim..Sonuç yine her şey çalışıyor sıkıntı yok, ama AOD çalışmıyor..

Bu sıkıntıyı yaşadınız mı veya yaşayan var mı?
Ben yaşadım ekran kilidi aktifken çalışıyor sadece normalde açtığın zaman çalışması lazım

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Merhaba,

Bu sürümü daha önce de kurdum fakat bir türlü "her zaman açık ekran" ı çalıştıramadım, daha sonra stabilini kurduğumda sorun yoktu. Bugün tekrar kurayım dedim ,hatta ardından verdiğiniz kernel i de yükledim..Sonuç yine her şey çalışıyor sıkıntı yok, ama AOD çalışmıyor..

Bu sıkıntıyı yaşadınız mı veya yaşayan var mı?
Hocam bende dün kurdum fakat, aod da bir sıkıntı yaşamıyorum..

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Hocam ben Dolby kurmaya çalıştım kuramadım. Hangi sürümü nasıl yükledin bilgi verebilir misin?

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Bu akşam romda ciddi aksaklıklar yaşamaya başladım.Konuşma yaparken ekran kapanmayıp bildirim.çubuğunu açtı.Yüzümün değdiği herşeyi açtı v s
Tam ekran kullanımında Whatsappta hızlı yazışma yaparken boşluk tuşuna basışlarda ekranın altına dokunur dokunmaz ana ekrana dönüyor.Oysa yukarı çekme hareketi olmadan programı kapamalı.
Parmak izi bazen tanıyor veya tanımıyor
Bildirim çubuğunu aşağı çekemedim.Dokunmatik tepkisiz kaldı.
Tekrar başlattım şu an sorun yok.
Kernel hatasını andırıyor gibime geldi.5.9 Candy ve 6.0 candy Kernel kullananlar ikisi arasında bir kıyas yapabilir mi acaba

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Dalvik cache ve cache diyorsanız onları wipe yapıp öyle başlattım.

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bu akşam romda ciddi aksaklıklar yaşamaya başladım.Konuşma yaparken ekran kapanmayıp bildirim.çubuğunu açtı.Yüzümün değdiği herşeyi açtı v s
Tam ekran kullanımında Whatsappta hızlı yazışma yaparken boşluk tuşuna basışlarda ekranın altına dokunur dokunmaz ana ekrana dönüyor.Oysa yukarı çekme hareketi olmadan programı kapamalı.
Parmak izi bazen tanıyor veya tanımıyor
Bildirim çubuğunu aşağı çekemedim.Dokunmatik tepkisiz kaldı.
Tekrar başlattım şu an sorun yok.
Kernel hatasını andırıyor gibime geldi.5.9 Candy ve 6.0 candy Kernel kullananlar ikisi arasında bir kıyas yapabilir mi acaba
Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri başıma gelmedi Candy R6.0 kullanıyorum gayet de memnunum. Millet Her Zaman Açık Ekran da çalışmıyor demiş bende çatır çatır çalışıyor ne hikmetse. Kilit ekranım şifreli ve parmak izli bu arada.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri başıma gelmedi Candy R6.0 kullanıyorum gayet de memnunum. Millet Her Zaman Açık Ekran da çalışmıyor demiş bende çatır çatır çalışıyor ne hikmetse. Kilit ekranım şifreli ve parmak izli bu arada.

Katılıyorum herşey sorunsuz. Kurarken temiz kurulum yapıyorum 4 wipe yerine 8 bile yapıyorum temiz olsun tam olsun diye parmak izi vs çalışıyor sorunsuz..

Üst Alt