Teşekkürler sorunlar düzeldiArkadaşlar gözümüz aydın. Linkteki firmware ile bütün sorunlar çözülüyor. MrFatih konuya ekleyebilirsin tarafımdan son çıkmış iki beta roma (20.1.16 ve 20.1.21) kurularak denenmiştir. Portre modu, yakınlık sensörü, wifi, mobil veri her şeyiyle çalışıyor.
Kurulum olarak ise en son beta romunu telefonunuza temiz kurulumla kurun. Daha sonra direkt olarak romun üzerine bu firmware i kurun wipe cache and dalvik yapın. Son olarak reboot edin telefonu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Enes Barutcu kardeşime teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Son olarak xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.1.0.QEBCNXM_v11-10 romunda da denedim. Her şey mükemmel şekilde çalışıyor.
Eğer ki kameradan galeriye geçme sorunu yaşarsanız telefonun dilini ingilizce yapın sonra kamera uygulmasından galeriye geçiş yapın son olarakta tekrar telefonun dilini türkçe yapın sorununuz düzelir.
bunu öteki modem dosyası gibi her güncellemeden sonra kurmaya gerek var mı ?Arkadaşlar gözümüz aydın. Linkteki firmware ile bütün sorunlar çözülüyor. MrFatih konuya ekleyebilirsin tarafımdan son çıkmış iki beta roma (20.1.16 ve 20.1.21) kurularak denenmiştir. Portre modu, yakınlık sensörü, wifi, mobil veri her şeyiyle çalışıyor.
Kurulum olarak ise en son beta romunu telefonunuza temiz kurulumla kurun. Daha sonra direkt olarak romun üzerine bu firmware i kurun wipe cache and dalvik yapın. Son olarak reboot edin telefonu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Enes Barutcu kardeşime teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Son olarak xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.1.0.QEBCNXM_v11-10 romunda da denedim. Her şey mükemmel şekilde çalışıyor.
Eğer ki kameradan galeriye geçme sorunu yaşarsanız telefonun dilini ingilizce yapın sonra kamera uygulmasından galeriye geçiş yapın son olarakta tekrar telefonun dilini türkçe yapın sorununuz düzelir.
Büyük ihtimalle evetbunu öteki modem dosyası gibi her güncellemeden sonra kurmaya gerek var mı ?
Dediğiniz de haklısınız fakat fw den sonra tekrar modem dosyası kurmayacaksınız yoksa sensörler gidiyor. Benimde şikayetçi olduğum tek konu cihaz animasyonları çok kasıyor. Umudumuz yeni güncellemelerle bu durumun düzeltilmesiArkadaslar, ben aynen anlatildigi gibi yuklemeyi yaptim. Format data "yes" yaptim sonra 4lu wipe yapip v21 Beta romu yukledim ve hemen pesine verilen firmware dosyasini da flasladim cihaz acildi ve modem kurmaya gerek kalmaksizin acildi. Daha onceki denemelerimde de gorudugum uzere modem dosyasini yuklemeyince sebekelerde dengesizlik oldugunu yine gordugum icin modem dosyasini da yukledim. Cihazi kurdum sorunsuz kullanmaya basladim. Yeni degisikler guzel fakat bir gun dahi sabredemedim cunku cihaz kasiliyor. Eski halinden eser kalmiyor. Ekran gecislerinde bile hizli hareketler yapamiyorsunuz ve hele tam ekran hareketlerini kullaniyorsaniz tam bir facia oluyor. Bahsedilen portre modu hatasi yok ama sensor hatasi devam ediyor. Ekran kilidi kullaniyorsaniz kilit sifresi yada parmak izi denemeden power tusu ile ekran isigini acip ekrana bir kez dokunuca ekran sensorunun kapali oldugu uyarisi geliyor.
Kisacasi bu cihazi benim gibi sorunsuz stabil ve hizi icin kullanan arkadaslar rahatsiz olacaktir.
Bu nedenle en iyisi yine Mr.Fatih ustadin paylastigi v11.0.3.0 android 9 stabil rom. tek kalemde wipe lari ve format datayi yapip yukluyorsunuz sonra en ufak bir sorun yasamadan kullanimin keyfine bakiyorsunuz.
Ben modemi kurmadan da denedim bir sure ama yok sirf eglencesine cihaz neden kasilsinki elimde gereksiz yaniDediğiniz de haklısınız fakat fw den sonra tekrar modem dosyası kurmayacaksınız yoksa sensörler gidiyor. Benimde şikayetçi olduğum tek konu cihaz animasyonları çok kasıyor. Umudumuz yeni güncellemelerle bu durumun düzeltilmesi
EU Stabil 11.0.3 geldi mi :/şuan 11.0.3.0 stabilde sıkıntı varmı acaba? pil falan iyimi
mi room varsa euda vardırEU Stabil 11.0.3 geldi mi :/