Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
bu fw'yi yine her hafta gelen güncellemeden sonra tekrar yüklememiz gerekiyor mu ?
Yüklemek gerekicek büyük ihtimal. Çünkü her romun içinde modem dosyası var. Yüklemezsek şebeke gider gibi geliyor

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
Yüklemek gerekicek büyük ihtimal. Çünkü her romun içinde modem dosyası var. Yüklemezsek şebeke gider gibi geliyor
Teşekkürler,miroom stabilden eu beta son sürüme geçtim herşey on numara şuan.cihaz tekrardan kendine geldi. :)

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Teşekkürler,miroom stabilden eu beta son sürüme geçtim herşey on numara şuan.cihaz tekrardan kendine geldi. :)
Bir kaç arkadaş arayüzde problemler olduğunu söyledi. Kasmalar, gecikmeler. Parmak izi ile kilit açınca simgelerin gelmemesi, animasyonda takılmalar. Bu gibi sorunlar söz konusu mu son EU Beta ROM'unda ? Tecrübenizi sizde paylaşır mısınız ?

canbayramgulcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Bayram G
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
kararlı romu yükledim. mesajlar uygulaması bozuldu sms alamaıyorum. play storeden google ın mesajlar uygulamasını indirdim yine çalışmıyor. sorun ne olabilir.

Caglar0071

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Mi 8 seCaglar
Konular
0
Moderatör tarafında düzenlendi:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Bi sonraki stabil surumunu beklemek daha mantikli olucak..Şuan ben 11.0.3 android 9 miroom kullaniyorum herhangi bi hatasi yok

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Sadece firmware kurulacak, modem kurulmayacak
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim naçizane anladığım kadarıyla PC önce mi110.1.0.10 en son ki romu indireceğiniz sonra 1227twpr yi indireceğiz sonrada şu en son ki frimware modem dosyasını indirip işe basliyacagiz telefonu feesboot moda alıp önce twrp kuracaz sonra 4vipe temizlik sonra 11.0.1.0.10 romu kuracağız sonrada frimware modem dosyasını kuracağız en son recower deyip cihazı yeniden başlatacağız doğrumu yaptım ve anlattım ustalarımıza sorarım teşekkürler şimdiden

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
Bir kaç arkadaş arayüzde problemler olduğunu söyledi. Kasmalar, gecikmeler. Parmak izi ile kilit açınca simgelerin gelmemesi, animasyonda takılmalar. Bu gibi sorunlar söz konusu mu son EU Beta ROM'unda ? Tecrübenizi sizde paylaşır mısınız ?
kasmalar ,gecikmeler çok az olsada var ama rahatsız edici kesinlikle değil sonuçta beta,parmak izi ile kilit açmada da çok az olsada bir kararsızlık var beta rom kaynaklı düzelir sanıyorum bir sonraki güncellemelerde onun dışında şuan için çok güzel bir sıkıntısını görmedim.eğer bir sorun yaşarsam yazarım zaten hocam.
Ek : 10 kere açtıysam 2'si sıkıntılı açılıyor parmak izi ile kilit açmada gerçekten sorun edecek bir sorun yok bende gayet akıcı sizin cihazda ne olur bilmiyorum eğer sizde yüklerseniz sizde yorumunuzu yazarsanız sevinirim. :)

Son düzenleme:

canbayramgulcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Bayram G
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Bi sonraki stabil surumunu beklemek daha mantikli olucak..Şuan ben 11.0.3 android 9 miroom kullaniyorum herhangi bi hatasi yok
Android 10 dan o sürüme geçilir değil mi? Wipe yapsam. 4 seçenek sanırım. Şuan kararlı 11.0.3.1 var sms gelmiyor gitmiyor. Fw yinde yükledim anlamadım.

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Android 10 dan o sürüme geçilir değil mi? Wipe yapsam. 4 seçenek sanırım. Şuan kararlı 11.0.3.1 var sms gelmiyor gitmiyor. Fw yinde yükledim anlamadım.
Mesaj uygulamasından SMS servis numarası tanımlı mı kontrol edebilir misin?

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Üst Alt