- Adım
- Can Bayram G
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 0
Tanımlı.Mesaj uygulamasından SMS servis numarası tanımlı mı kontrol edebilir misin?
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Tanımlı.Mesaj uygulamasından SMS servis numarası tanımlı mı kontrol edebilir misin?
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Kurulumu ilk sayfada anlatıldığı gibi yapın sadece 9.5.16 modem dosyasını flashlamayın. Modem yerine paylaşılan yeni firmware yi flashlayın.Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim naçizane anladığım kadarıyla PC önce mi110.1.0.10 en son ki romu indireceğiniz sonra 1227twpr yi indireceğiz sonrada şu en son ki frimware modem dosyasını indirip işe basliyacagiz telefonu feesboot moda alıp önce twrp kuracaz sonra 4vipe temizlik sonra 11.0.1.0.10 romu kuracağız sonrada frimware modem dosyasını kuracağız en son recower deyip cihazı yeniden başlatacağız doğrumu yaptım ve anlattım ustalarımıza sorarım teşekkürler şimdiden
Başka yolu yok demi tüm verilerin silinmesi gerek illa.Kurulumu ilk sayfada anlatıldığı gibi yapın sadece 9.5.16 modem dosyasını flashlamayın. Modem yerine paylaşılan yeni firmware yi flashlayın.
Onu bilmiyorum ama pb 2.9.0 varsa direkt olarak android 9 dan android 10 a geçiş yapılabiliyodu diye hatırlıyorum. Emin değilim o yüzden onu bir araştırın forumda. Eğer öyle bir şey varsa android 10 romunu kurduktan sonra firmware yi flashlarsınız.Başka yolu yok demi tüm verilerin silinmesi gerek illa.
Demek istediğim mesajlar uygulamasını düzeltmenin başka yolu yok muydu ama sağ olun. Tekrar bir denerim kararlı sürümü yüklemeyi olkazsa miui 10 a dönerim.Onu bilmiyorum ama pb 2.9.0 varsa direkt olarak android 9 dan android 10 a geçiş yapılabiliyodu diye hatırlıyorum. Emin değilim o yüzden onu bir araştırın forumda. Eğer öyle bir şey varsa android 10 romunu kurduktan sonra firmware yi flashlarsınız.
Büyük ihtimal 14 şubatYeni beta ne zaman gelicek![]()
Bunu deneyen oldumu arkadaşlar, kısmen de olsa sorun yaşayan var mı? Cihaz sorunsuz canavar gibi çalışıyor mu?Arkadaşlar gözümüz aydın. Linkteki firmware ile bütün sorunlar çözülüyor. MrFatih konuya ekleyebilirsin tarafımdan son çıkmış iki beta roma (20.1.16 ve 20.1.21) kurularak denenmiştir. Portre modu, yakınlık sensörü, wifi, mobil veri her şeyiyle çalışıyor.
Kurulum olarak ise en son beta romunu telefonunuza temiz kurulumla kurun. Daha sonra direkt olarak romun üzerine bu firmware i kurun wipe cache and dalvik yapın. Son olarak reboot edin telefonu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Enes Barutcu kardeşime teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Son olarak xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.1.0.QEBCNXM_v11-10 romunda da denedim. Her şey mükemmel şekilde çalışıyor.
Eğer ki kameradan galeriye geçme sorunu yaşarsanız telefonun dilini ingilizce yapın sonra kamera uygulmasından galeriye geçiş yapın son olarakta tekrar telefonun dilini türkçe yapın sorununuz düzelir.