Arkadaslar, ben aynen anlatildigi gibi yuklemeyi yaptim. Format data "yes" yaptim sonra 4lu wipe yapip v21 Beta romu yukledim ve hemen pesine verilen firmware dosyasini da flasladim cihaz acildi ve modem kurmaya gerek kalmaksizin acildi. Daha onceki denemelerimde de gorudugum uzere modem dosyasini yuklemeyince sebekelerde dengesizlik oldugunu yine gordugum icin modem dosyasini da yukledim. Cihazi kurdum sorunsuz kullanmaya basladim. Yeni degisikler guzel fakat bir gun dahi sabredemedim cunku cihaz kasiliyor. Eski halinden eser kalmiyor. Ekran gecislerinde bile hizli hareketler yapamiyorsunuz ve hele tam ekran hareketlerini kullaniyorsaniz tam bir facia oluyor. Bahsedilen portre modu hatasi yok ama sensor hatasi devam ediyor. Ekran kilidi kullaniyorsaniz kilit sifresi yada parmak izi denemeden power tusu ile ekran isigini acip ekrana bir kez dokunuca ekran sensorunun kapali oldugu uyarisi geliyor.
Kisacasi bu cihazi benim gibi sorunsuz stabil ve hizi icin kullanan arkadaslar rahatsiz olacaktir.
Bu nedenle en iyisi yine
Mr.Fatih ustadin paylastigi v11.0.3.0 android 9 stabil rom. tek kalemde wipe lari ve format datayi yapip yukluyorsunuz sonra en ufak bir sorun yasamadan kullanimin keyfine bakiyorsunuz.