- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 158
Bilgi için teşekkür ederim hocam. Video kısmını test etmemiştim fotoğraf ayarları ile uğraşıyordum daha dengeli bir ayar sağlayabilir miyim acaba ona bakıyorumGlorious hocam eklemek istediğim bir şey var. Video çekimlerini biraz gecikmeli olarak işleyerek galeriye atıyor. Eklemek istedim sadece![]()
Bilgi için teşekkür ederim hocam. Video kısmını test etmemiştim fotoğraf ayarları ile uğraşıyordum daha dengeli bir ayar sağlayabilir miyim acaba ona bakıyorum![]()
Aynen.Bekliyoruz hocam. Deneyimleriniz ve önerdiğiniz ayarlardan istifade etmek isteriz![]()
Evet hocam sizin ayarlarınız bize direk referans oluyorBilgi için teşekkür ederim hocam. Video kısmını test etmemiştim fotoğraf ayarları ile uğraşıyordum daha dengeli bir ayar sağlayabilir miyim acaba ona bakıyorum![]()
V1 ve V2 linklerden indirdim. Biri Türkçe biri ingilizce. Bahsedilen V3 linkini bulamadım. V1 ve V2 sinide kurdum. Aradaki fark sadece dil farkı. Ve ikisinde de video çekimi çalışmıyor. Yani çekim yapıyor fakat kaydetmiyor. Video olarak sadece hızlandırılmış video çalışıyor.
Hocam konuda hiç bir şekilde V3 adı geçmemektedir. V2 ve V1 remastered sürüm arasında sadece dil farkı değil ayarlar bölümü ve içeriği de değiştirildi. Yanlış sürümü indirmediniz umarımV1 ve V2 linklerden indirdim. Biri Türkçe biri ingilizce. Bahsedilen V3 linkini bulamadım. V1 ve V2 sinide kurdum. Aradaki fark sadece dil farkı. Ve ikisinde de video çekimi çalışmıyor. Yani çekim yapıyor fakat kaydetmiyor. Video olarak sadece hızlandırılmış video çalışıyor.
Hocam ilk sayfanin sonundaki mesajınizda v3 konuya eklendi mesajiniz var o kafa karistiriyor olmalıHocam konuda hiç bir şekilde V3 adı geçmemektedir. V2 ve V1 remastered sürüm arasında sadece dil farkı değil ayarlar bölümü ve içeriği de değiştirildi. Yanlış sürümü indirmediniz umarım![]()
Eski mesajlar eski sürümlere ait olduğu içindir hocamHocam ilk sayfanin sonundaki mesajınizda v3 konuya eklendi mesajiniz var o kafa karistiriyor olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada v1.1 remastered son sürüm olmuş oluyor, clone olanı nedir onu anlamadim?
Hocam GCam otomatik olarak başlangıçta Google Fotoğraflar uygulamasını seçerek başlıyor. Dilerseniz "Ayarlar-->Gelişmiş-->Google Fotoğrafları devre dışı bırak" adımlarını izleyerek kendi galeri uygulamanızı kullanabilirsiniz.Hocam, kaydettikten sonra direkt ana galeriye düşmüyor, birkaç dakika sonra ilk Google Fotograflar galerisine(onunla entegre çalışıyor) düşüyor, sonra dosya yöneticisine sonra da ana galeriye. Ben de çalışmıyor zannettim ama geç yükleme yapıyor, dediğim üç noktaya programları tekrar kapatıp açıp bakmış miydiniz?