Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]
Hocam GCam otomatik olarak başlangıçta Google Fotoğraflar uygulamasını seçerek başlıyor. Dilerseniz "Ayarlar-->Gelişmiş-->Google Fotoğrafları devre dışı bırak" adımlarını izleyerek kendi galeri uygulamanızı kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Remastered 1.2 versiyonu içinde oluşan hatalardan dolayı sürüm geri çekilmiştir. Yakın zamanda tekrar yayınlanacaktır. Konuya Remastered 1.1 versiyonu ve Remastered 1.1 Clone apk tekrar eklenmiştir.
Aynen ben genellikle parrotun neredeyse bütün sürümlerini denedim. Diğer geliştiricilerin de sürümlerini denedim. Parrot iyi iş çıkarıyor arnova beta da güzel bide hypercam bunlar hoşuma gidenler oldu. Geri kalanlar genelde rn7 ile stabil çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela bunu Hypercam ile çekmiştim üzerinde sadece Google fotoğraflarda var olan sıcaklık ayarı ile %10 lu bir oynama. Yalnız çekerken bekletiyor ve selfie için uygun değil. Ama Parrotun sürümleri selfie içinde uygun doğa çekimleri içinde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.