Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]
Glorious
Hocam v4 yükledim SS'deki ayarları yapmak yetiyor mu configsiz? Ve bende bu sürümde ağır çekim modu çalışmıyor çekince 3 4 saatlik garip bi video çıkıyor ortaya
Glorious
Hocam v4 yükledim SS'deki ayarları yapmak yetiyor mu configsiz? Ve bende bu sürümde ağır çekim modu çalışmıyor çekince 3 4 saatlik garip bi video çıkıyor ortaya
Merhabalar, bu mesajımda eksik bilgi görenler için bir açıklama editi yapmak istiyorum.
2 platform hariç burada dahil gerçek soyadimi kullanmıyor ve gerek görmedikçe paylasmiyorum. 2 fotografimda soyismimin çıktığını gördüm fakat kıyaslama eksiği olmaması için silmemistim, sorun da etmemiştim.
Fakat bazı forumdaslarimiz bu güzel niyetimi suistimal etmiş olacak ki, gerçek soyadimi kullandigim özel sosyal medya hesaplarımdan mesajlar almaya başladım ve bu beni üzdü. Sorun da değil, iş hayatımda olduğu gibi forumda da cizgimi asla bozmam fakat bu durum beni rahatsız etti. Fotoğrafları kaldırdım, yarın veya Perşembe günü remastered versiyona dönüp aynı portre denemelerini ekleyeceğim. Iyi geceler
Glorious hocam günaydın Elinize emeğinize sağlık. İlk önce V2 sonrasında remastered indirdim.
Bende her zamanki gibi ağır çekim modu çalışmıyor. Ben artık durumu kabullendim iki versiyonda da something went wrong hatası aldım. Slowmo çok dikkatimi çeken ve kullandığım bir şey değil.
Her zaman, GCam sevmiş biri olarak fotoğraf kalitesini sevdim. Bir şeye dikkat çekeceğim ama ekran görüntüsü atayim önce.
Kiyaslamalar RN8 ile yapildi.
7.3 (V2, ikinci linki indirmiştim önce )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir iki kiyaslamadan sonra gelelim dikkat çekeceğim kısma. V2 Remastered ile V2 arasında bir fark var hocam. Kendi fotoğrafımı paylaşacağım. İlk spoyler v2ye ait. (RN8 kiyaslamasi ile. Mavi noktalar dikkatinizi çekiyor mu? Alın hizam ve sağ üstteki logoda(Müşteri geldiği için aynı positionu saglayamadim ama aynı alanda çektim.)
Bir de remastereda bakalım. Tekrar kiyasladim.
Sürümü çok beğendim. Dediğim gibi, Remastered başarılı olmus. Slowmo dışındaki geri kalan şeyler bana pek dokunmadı gayet guzel. Tekrardan elinize emeğinize sağlık