- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Poco X4 Pro 5G
- Konular
- 28
Elinize sağlık hocam. Uygulamayı deneyimlediniz mi? İlk görüşünüz nasıl?Beklenen gün geldi. Parrot Remastered sürümü nihayet yayınladı!
Mesaja giderek Remastered sürümü sizlerde kullanmaya başlayabilirsiniz!
Not: Bu sürümde config ayarı bulunmamaktadır!
Teşekkür ederim hocam. Denedim, bir önceki sürüme göre daha kaliteli fotoğraflar çıkıyor hocam. Beğenmediğim tek yönü config ayarları kaydedemiyor ya da paylaşamıyor olacak olmamız Ayrıca tüm modları denedim çalışmayan bir mod şuan için yok.Elinize sağlık hocam. Uygulamayı deneyimlediniz mi? İlk görüşünüz nasıl?
Bende Mi9t pro cihazımda denedim hocam, lakin bizim cihaza uygunluğu sıfır.Teşekkür ederim hocam. Denedim, bir önceki sürüme göre daha kaliteli fotoğraflar çıkıyor hocam. Beğenmediğim tek yönü config ayarları kaydedemiyor ya da paylaşamıyor olacak olmamız Ayrıca tüm modları denedim çalışmayan bir mod şuan için yok.
Redmi Note 7 için en kullanışlı GCam bu sanırım hocam. Daha üst segment cihazlar için bir çok özelleştirme olan GCam mevcut ama bizim cihazlar için havuz çok darBende Mi9t pro cihazımda denedim hocam, lakin bizim cihaza uygunluğu sıfır.
Aux butonları yok. Libpatcherı çok dar. Mi9t pro için en iyi sonuçları veren imx586 renk dengesi yok.
Fakat Redmi Note 7 için güzel bir mod olmuş. Sade, kolay ve kullanıma hazır.
Olurmu hocam, Cihazın kendisine özel en çok Gcam modlanan telefon Redmi Note 7.Redmi Note 7 için en kullanışlı GCam bu sanırım hocam. Daha üst segment cihazlar için bir çok özelleştirme olan GCam mevcut ama bizim cihazlar için havuz çok dar
Hocam çok teşekkür ederim gayet başarılı bir inceleme olmuşGlorious hocam günaydın Elinize emeğinize sağlık. İlk önce V2 sonrasında remastered indirdim.
Bende her zamanki gibi ağır çekim modu çalışmıyor. Ben artık durumu kabullendim iki versiyonda da something went wrong hatası aldım. Slowmo çok dikkatimi çeken ve kullandığım bir şey değil.
Her zaman, GCam sevmiş biri olarak fotoğraf kalitesini sevdim. Bir şeye dikkat çekeceğim ama ekran görüntüsü atayim önce.
Kiyaslamalar RN8 ile yapildi.
7.3 (V2, ikinci linki indirmiştim önce )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir iki kiyaslamadan sonra gelelim dikkat çekeceğim kısma. V2 Remastered ile V2 arasında bir fark var hocam. Kendi fotoğrafımı paylaşacağım. İlk spoyler v2ye ait. (RN8 kiyaslamasi ile. Mavi noktalar dikkatinizi çekiyor mu? Alın hizam ve sağ üstteki logoda(Müşteri geldiği için aynı positionu saglayamadim ama aynı alanda çektim.)
Bir de remastereda bakalım. Tekrar kiyasladim.
Sürümü çok beğendim. Dediğim gibi, Remastered başarılı olmus. Slowmo dışındaki geri kalan şeyler bana pek dokunmadı gayet guzel. Tekrardan elinize emeğinize sağlık