Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Google Kamera 7.3 Sonunda yayınlandı!!!
GCam 7.3 sürümü Parrot043 tarafından Redmi Note 7 ve benzer işlemcisi olan cihazlara Android 9 ve 10 için portlandı.
Bu sürüm XML desteği içeriyor!!
Kamera uygulamasının içerisinde bulunan bütün özellikler çalışmaktadır!
Parrot ve ekibinin düzenlediği CFG'yi ufak değişiklikler ile daha kullanışlı hale getirdim.
Config dosyalarını;
"Aygıt Belleği/ConfigsCamera7" klasörüne eklemeniz gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, Google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu versiyonda Google Fotoğraflar'ı etkinleştirme ayarı bulunmamaktadır. Çektiğiniz fotoğrafın üzerine tıkladığınızda size hangi uygulama ile açmak istediğinize dair seçenek sunmaktadır.
Hocam configs ayarlarını falan yaptım atma kasma çıkma durumları yok ancak size birkaç sorum olucak
1) portre modu çalışmıyor yada ben beceremedim ve sanki cihazın kendi portre modu daha iyi geldi bana ?
2) 48mp desteklemiyor mu ?
3) sadece gece modunda mi kullanmalıyız gcam i ?
4) video da hangisi iyi ?
Cevaplarınız için teşekkürler
Hocam configs ayarlarını falan yaptım atma kasma çıkma durumları yok ancak size birkaç sorum olucak
1) portre modu çalışmıyor yada ben beceremedim ve sanki cihazın kendi portre modu daha iyi geldi bana ?
2) 48mp desteklemiyor mu ?
3) sadece gece modunda mi kullanmalıyız gcam i ?
4) video da hangisi iyi ?
Cevaplarınız için teşekkürler
Yanıtları vereyim hocam;
1) GCam doğru config ayarları ile istediğiniz fotoğraflar Stok kameraya göre çok daha kaliteli olacaktır.
2) Maalesef sadece üst segment cihazlar için 48MP Magisk mocu geliştirildi. Bizim cihazlarımız için bu eklenti geliştirilmedi.
3) Tüm modlarıyla GCam tek tercih olarak kullanılabilir.
4) Video için 2 kamerayıda kullandım benim tercihim bunda da GCam yönünde oldu.
Config ayarlarında sorun yaşıyorsanız uygulamayı kaldırın. Tekrar kurulum yaptıktan sonra uygulama ayaralrından verileri temizleyin. Tüm izinleri tekrar verin ve istediğiniz config ayarlarını kullanın. ben hiç bir modunda sorun yaşamadan kullanıyorum şuan hocam.
Yanıtları vereyim hocam;
1) GCam doğru config ayarları ile istediğiniz fotoğraflar Stok kameraya göre çok daha kaliteli olacaktır.
2) Maalesef sadece üst segment cihazlar için 48MP Magisk mocu geliştirildi. Bizim cihazlarımız için bu eklenti geliştirilmedi.
3) Tüm modlarıyla GCam tek tercih olarak kullanılabilir.
4) Video için 2 kamerayıda kullandım benim tercihim bunda da GCam yönünde oldu.
Config ayarlarında sorun yaşıyorsanız uygulamayı kaldırın. Tekrar kurulum yaptıktan sonra uygulama ayaralrından verileri temizleyin. Tüm izinleri tekrar verin ve istediğiniz config ayarlarını kullanın. ben hiç bir modunda sorun yaşamadan kullanıyorum şuan hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam benim cihaz mi 9t dediklerinizi yaptim configs yükledim cihazin ön kamerasında portre modu çok iyi sağlıklı ancak arka kamerada portre modu çalışmıyor 2 resim gönderdim arka normal kamera ile portre modunda çekilmiş bakarsanız ikisi de aynı görüntü bulanıklık yok nasil yapabilirim ?