- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Poco X4 Pro 5G
- Konular
- 28
Link atabilir miyiz acaba ?Hocam mevcetin hocamın mi9t'lerde 48MP kamerayı kullandıran modülü anlattığı konuya bakıp denediniz mi? O konuda paylaşılan versiyonu deneyerek sonucu yazabilir misiniz?
Hocam mevcetin profiline baktim 48mp ile ilgili bilgi göremedim ancak onun da paylaştığı gcam kurdum yine arka kamerada portre modu işlemedi sorun nerede çözemedim ?Hocam mevcetin hocamın mi9t'lerde 48MP kamerayı kullandıran modülü anlattığı konuya bakıp denediniz mi? O konuda paylaşılan versiyonu deneyerek sonucu yazabilir misiniz?
Portre modu sadece insan yuzu icin calisir hocam.Link atabilir miyiz acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mevcetin profiline baktim 48mp ile ilgili bilgi göremedim ancak onun da paylaştığı gcam kurdum yine arka kamerada portre modu işlemedi sorun nerede çözemedim ?
Bunu yeni öğrendim teşekkürlerPortre modu sadece insan yuzu icin calisir hocam.
48mp çalıştıran modul gelmedi henüz demi ?Portre modu sadece insan yuzu icin calisir hocam.
Rica ederim hocam. Gcam 6 surumlerine bakarsaniz,o surumlerde bulunan lens bulanikligi ozelligi ile nesnelerdede arka plani bulanik yapabilirsiniz.Bunu yeni öğrendim teşekkürler
Peki hocam yeni sürümlerde bu lens bulanıklığı neden yok ? Hani öğrenmek istediğim geliştiriciler neyi amaclamisRica ederim hocam. Gcam 6 surumlerine bakarsaniz,o surumlerde bulunan lens bulanikligi ozelligi ile nesnelerdede arka plani bulanik yapabilirsiniz.
Google a sormak lazim hocam onuPeki hocam yeni sürümlerde bu lens bulanıklığı neden yok ? Hani öğrenmek istediğim geliştiriciler neyi amaclamis
Son olarak 48mp destekli gcam gelmedi sanırım mi 9t özelinde ?Google a sormak lazim hocam onu
Google kendisi kaldirdi diye biliyorum.