MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

newbie33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
George
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Custom romlar mi-flash ile yüklenmez,mecbur twrp kullanacaksınız ve linkte anlatılan yöntem ile yükleme yapın...

Thread 'Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)' (miuiturkiye.net)

Değerli bilgi ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son bir soru (umarım fazla sıkmıyorumdur sorularımla): Sizin mesajınızda yazdığınız rom ile konunun ilk sayfasında StreX'in paylaştığı arasında ne gibi bir fark var? Guncellik -stabilite - hız - kalite vs? Biri Xiaomi.eu rom diğeri miui rom sanırım ama + - leri ve hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Değerli bilgi ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son bir soru (umarım fazla sıkmıyorumdur sorularımla): Sizin mesajınızda yazdığınız rom ile konunun ilk sayfasında StreX'in paylaştığı arasında ne gibi bir fark var? Guncellik -stabilite - hız - kalite vs? Biri Xiaomi.eu rom diğeri miui rom sanırım ama + - leri ve hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Hiç bir fark yok, yöntemi dikkatlice okuyup/inceleyip/uygulayın

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hani bazen elde para çok iken, cebin birinde bir miktar para kalır ve unutulur, paraya ihtiyacımız olduğunda tesadüfen o cepte kalmış para elimize gelince nasıl mutlu olup, bulduğumuz para gibi harcarsak o parayı; Miui 11 sürümleri de bana o hissi yaşatıyor artık giggle~~
(Miroom beta 20.3.26 dayım şu an ve harcıyorum bedava para gibi. Keşke 12 sürümleri de aynı güzellikte olsa artık. Beni gören de bit pazarı müşterisi sanıyor, ama üzülerek söylemek isterim ki Miui tarafında durum malesef böyle...)
temalar sorunu varmı hocam :)

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Teşekürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minova rom nasıl hocalarım.
Uzun süredir Novo kullanıyorum bence eu dan çok daha iyi tek eksi noktası güncellemeleri zamanında alabilmek için bağış sistemli olması ama 2 hafta önceki sürümler ücretsiz

Üst Alt