MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hani bazen elde para çok iken, cebin birinde bir miktar para kalır ve unutulur, paraya ihtiyacımız olduğunda tesadüfen o cepte kalmış para elimize gelince nasıl mutlu olup, bulduğumuz para gibi harcarsak o parayı; Miui 11 sürümleri de bana o hissi yaşatıyor artık giggle~~
(Miroom beta 20.3.26 dayım şu an ve harcıyorum bedava para gibi. Keşke 12 sürümleri de aynı güzellikte olsa artık. Beni gören de bit pazarı müşterisi sanıyor, ama üzülerek söylemek isterim ki Miui tarafında durum malesef böyle...)

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
İyi akşamlar herkese. Telefoncudan aldığım Android 9 kurulu yurt dışı Redmi Note 8 cihazımı MI kayıt işlemi için bir hafta sonra tekrar telefoncuya götürdükten sonra gerekli uygulamaları yükleyeyim dedim. Ansızın ekrana basılı tutma hareketi algılanmaz oldu. Yeniden başlat dediğimde Fast boot ekranında kaldı ve bir türlü açılmadı telefon. Android konusunda çok acemiyim. Bu forumdaki bilgiler sayesinde Çince olan TWRP yerine İngilizce olanı kurup Xiaomi.Eu Beta 20.11.25 Q sürümünü kurmayı başardım. Sadeliği ve özellikleri çok hoşuma gitse de şarj süresi beni hayal kırıklığına uğrattı. Oyun oynayan, (WhatsApp ve zorunlu olarak bazen Twitter) dışında sosyal medya kullanan, pek Youtube vs yerlerden video izleyen biri olmamama rağmen iki günü doldurmadan gene şarja takmam gerekti.​
Sizlere sormak istediklerim;
  • Batarya sorununu düzeltmek için bir yol var mı?
  • Benim cihaz gibi imei atılmış telefonlarda güncelleme için OTA kullanılabilir mi yoksa TWRP üzerinden mi yapmalı? TWRP üzerinden yapılan güncelleme yeni baştan sistem kurmak anlamına gelmez mi?​
  • EU Beta ROM dışında batarya sorunu başta olmak üzere sorunsuz, sade, temiz ve EU ROM gibi özelleştirme imkanı veren önerebileceğiniz ROM var mı? Varsa geçiş yaptığım takdirde imei uçması, telefonun brick olması, açılmaması, sim aktifleşmemesi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?​
Sorularım biraz fazla oldu tek mesaj için. Şimdiden teşekkürler.
Eger miui12 takintiniz yoksa miroom 20.3.26 yükleyin. Android 10 değil 9dur sürüm de eskidir ama bu telefon için batarya ve hız konusunda en iyi rom odur

newbie33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
George
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Eger miui12 takintiniz yoksa miroom 20.3.26 yükleyin. Android 10 değil 9dur sürüm de eskidir ama bu telefon için batarya ve hız konusunda en iyi rom odur
Yok hocam. Ne takıntısı. Daha önce samsung s6 edge kullanıyordum. (ilk akıllı telefonum) Telefon değiştirme - yenileme takıntım da yoktur. Samsung telefonum konuşma esnasında sürekli aniden ağ hatası verip görüşmeyi yarıda bırakınca illallah deyip buna geçtim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Sıfırdan rom yüklemem mi gerekecek? IMEI atılmış cihaz olduğu için downgrade işlemi sorun yapmaz değil mi? Bi de Revolution OS tarzı Rom ları önerir misiniz yoksa en iyi - hızlı - batarya dostu - temiz - sade - özgür rom bu dediğiniz mi?

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Yok hocam. Ne takıntısı. Daha önce samsung s6 edge kullanıyordum. (ilk akıllı telefonum) Telefon değiştirme - yenileme takıntım da yoktur. Samsung telefonum konuşma esnasında sürekli aniden ağ hatası verip görüşmeyi yarıda bırakınca illallah deyip buna geçtim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Sıfırdan rom yüklemem mi gerekecek? IMEI atılmış cihaz olduğu için downgrade işlemi sorun yapmaz değil mi? Bi de Revolution OS tarzı Rom ları önerir misiniz yoksa en iyi - hızlı - batarya dostu - temiz - sade - özgür rom bu dediğiniz mi?
Mi room 20.3.26 kurmanızı tavsiye ederim.Revos projesi bitti OneOS oldu ama bizim cihaza rom yapmıyorlar.Evet sıfırdan rom yüklemeniz lazım

newbie33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
George
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Direk mi flash ile stock rom flaşlayın twrp root silinir pil süresi güzel sonuçlar çıkarır (Miui 11) ayrıca ota üzerinden sorunsuz güncelleme yaparsınız yurt içi telefon gibi kullanırsınız
Hocam stock rom'ları hiç beğenmiyorum. Bir sürü istenmeyen sistem uygulaması ile geliyor ve kaldırma seçeneği de yok. Özelleştirme çok sınırlı. Bu konu başlığında listelediğiniz rom lar çok sade ve özgürlük sunuyor, bunlardan birini kullanmak istiyorum. Miui 12 çözülemeyen sorunlarla geldiği için arkadaşların tavsiye ettiği gibi 20.3.26 yükleyeceğim sanırım. Herkese çok teşekkür ediyorum yardım ve tavsiyeleriniz içinclap~~ TWRP ya da MI Flash fark eder mi yükleme için? Bir de ilk sayfadaki şekilde mi yükleme yapmalı? Wipe all (except local) - Flashlama işlemi - Wipe cache/Dalvik ve sorun çıkarsa format?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam stock rom'ları hiç beğenmiyorum. Bir sürü istenmeyen sistem uygulaması ile geliyor ve kaldırma seçeneği de yok. Özelleştirme çok sınırlı. Bu konu başlığında listelediğiniz rom lar çok sade ve özgürlük sunuyor, bunlardan birini kullanmak istiyorum. Miui 12 çözülemeyen sorunlarla geldiği için arkadaşların tavsiye ettiği gibi 20.3.26 yükleyeceğim sanırım. Herkese çok teşekkür ediyorum yardım ve tavsiyeleriniz içinclap~~ TWRP ya da MI Flash fark eder mi yükleme için? Bir de ilk sayfadaki şekilde mi yükleme yapmalı? (Wipe cache/dalvik ve format)

Custom romlar mi-flash ile yüklenmez,mecbur twrp kullanacaksınız ve linkte anlatılan yöntem ile yükleme yapın...

Thread 'Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)' (miuiturkiye.net)

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
AOSP tabanlı romlarin hepsinde türlü sıkıntılar yaşarsınız. Downgrade sorun olmaz. Benim en çok tuttuğum ve forumdaki genel bir kitlenin de kabul ettiği bir romdur bahsettiğim rom.

M.E.Y

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
14
Hesap makinası çalışıyor mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hani bazen elde para çok iken, cebin birinde bir miktar para kalır ve unutulur, paraya ihtiyacımız olduğunda tesadüfen o cepte kalmış para elimize gelince nasıl mutlu olup, bulduğumuz para gibi harcarsak o parayı; Miui 11 sürümleri de bana o hissi yaşatıyor artık giggle~~
(Miroom beta 20.3.26 dayım şu an ve harcıyorum bedava para gibi. Keşke 12 sürümleri de aynı güzellikte olsa artık. Beni gören de bit pazarı müşterisi sanıyor, ama üzülerek söylemek isterim ki Miui tarafında durum malesef böyle...)
Hesap makinası çalışıyor mu hocam

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular