Hayır hocam rom telefonda oldugu ıcın format data dısındakılerı tek yapabılıdım.Sistem yedegini tekrar yukluyorum.Birazdan yenıden denicemformat data yaptınız mı
Romu hafıza kartına atarsanız full wipe yapıp kurabilirsiniz. Hafıza kartı olması çok önemli rom kurarken. Aksi hâlde romun açılmamasından, cihazın brick olmasına kadar birçok sorun oluşuyor.Hayır hocam rom telefonda oldugu ıcın format data dısındakılerı tek yapabılıdım.Sistem yedegini tekrar yukluyorum.Birazdan yenıden denicem
tesekkurler.
Hocam bakıyorumda global e dönmüşsünüz ama şunu diyeceğim en iyi miui 12 şuan global rn8 için.format data yaptınız mı
Hocam konusunu paylaştım rom kurulumu yaparken paylaştığım konudaki dosyayı flaşlayın sorun çözülüyor şuan kendim test ettimUzun bir süredir Eu Beta kullanıyorum.
20.12.9 yükledikten sonra bir iki kez TWRP ye girerek (OrangeFox) temizlik ya da aynı Rom'u tekrar yüklemek istedim. Tabi Format Data'sız..
Ancak anında ekranda kırmızı yazılar çıkarak adeta ortalığı savruluyor gibi oluyor ve ben de Sistemi yeniden başlatarak çıkıyorum.
İlk kez bu kadar önemli bir sorun ile karşılaştım.
Bir iki kez Eu Beta'nın 2-3 sürüm öncesine dönmeyi düşünsem de bu aralar cep telefonunu Rom kurduktan sonra kişiselleştirme işine erinerek vaz geçtim.
Bir kez de hata raporu vermişti.
Bunlar dışında şimdilik beni rahatsız eden bir durum görünmüyor.
Launcherı değiştirinEu betanın son sürümü bende kasıyor ve gecikmeli hep. Sizde de durum böylemi ?
Debloat derken ?Launcherı değiştirin
Gereksiz Xiaomi servislerini devre dışı bırakın debloat programı ile ciddi fark ediyor