Zaten çoğu uygulama yokki eu da postayı falan devre dışı bıraktım başka da bulamadım.Devre dışı bırakmak
Uygulamadan bahsetmiyorum arka plan hizmetlerinden bahsediyorumZaten çoğu uygulama yokki eu da postayı falan devre dışı bıraktım başka da bulamadım.
bu dosyayı romu kurduktan sonra flsshlayınDebloat derken ?
Manuel olarak uğraşılmaz ama bende tek tek lucky patcher ile yapıyorum ama bu zip dosyası iş görürse çok iyi olur.Ben kendim manuel yapıyorum hocamRehber - Xiaomi ADB/Fastboot Tools 7.03 Türkçe Arayüz
Xiaomi ADB / Fastboot Araçları İngilizce arayüz olan programı türkçe olarak çevirdim. Çeviride hatalı yada çevrilmemiş yerleri geri dönüş yaparsanız buna göre düzenleme yapılacaktır. 7.03 indirme linki: XiaomiADBFastbootTools-7.03.jar 7.0 indirme linki: XiaomiADBFastbootTools-7.0.jar...forum.miuiturkiye.net
![]()
Manuelden anladığınız ne bilmiyorum hocam amaManuel olarak uğraşılmaz ama bende tek tek lucky patcher ile yapıyorum ama bu zip dosyası iş görürse çok iyi olur.
Öyle diyin hocam o zaman alla allaManuelden anladığınız ne bilmiyorum hocam ama
telefonu usb hata ayıklamada pc ye bağlıyorum programı açıp devre dışı bırakmak istediğim hizmetlere tik atıp alttan devre dışı bırak diyorum 15 saniye gibi bir sürede tüm programları devre dışı bırakıyor sonrasında geri aktif etme gibi bir imkanı da var
ayrıca kaldırma yerine devre dışı bıraktığı için güncelleme sonrasında tekrar gelmiyorlar![]()
Ben de öylesini tercih ederim hocam ama her güncelleme sonrası tekrar kaldırmak bana daha zor geliyorÖyle diyin hocam o zaman alla allaşaka bi yana, devre dışı bırakmak yerine ben tozunu bile bırakmıyorum, lanet olası gereksiz hizmetler
![]()