Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

alkaid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Güncellemeden 1 hafta önce başladı, belli bir uygulamaya girdiğim zaman oluyordu. Şimdi de google play oyunlar ve google play store da bu sorunla karşılaştım. Tam bir işlem yaparken donuyor, yanıt vermiyor ve yeniden başlatıyor. Cihazı kullanırken ve başka şeyler yaparken karşılaşmıyorum bu sorunla böyle de olunca yazılımsal olduğunu anlıyorum. BL kapalıyken miflash işe yarasa keşke ama yaramıyor. Onsuz da yetkili hesap gerekiyor galiba tam bir temiz kurulum için değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anladığım kadarıyla uygulamaların kendi kendine kapanması ve telefonun kendi kendine reset atması güncellemeden önce de oluyordu değil mi? Eğer böyleyse güncellemeyle düzeleceğini zaten sanmam. Çünkü telefonun kendisinde bir sıkıntı oluşmuş. Yani sizin telefonunuz gibi diğer telefonlar da aynı sorunu yaşasaydı bir ihtimal güncellemeyle düzeltirler diyebilirdik. Siz en iyisi imkanınız varsa garantiye gönderin. Başınız ağırmasın. Çünkü telefon arızalıyken daha fazla kurcalarsanız yanlışlıkla BRICK etme ihtimaliniz var. Bu şekilde sorumluluk size ait olur ve ayrıca yok yere para harcamak zorunda kalırsınız. Benden söylemesi.
Kolay gelsin.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Güncellemeden 1 hafta önce başladı, belli bir uygulamaya girdiğim zaman oluyordu. Şimdi de google play oyunlar ve google play store da bu sorunla karşılaştım. Tam bir işlem yaparken donuyor, yanıt vermiyor ve yeniden başlatıyor. Cihazı kullanırken ve başka şeyler yaparken karşılaşmıyorum bu sorunla böyle de olunca yazılımsal olduğunu anlıyorum. BL kapalıyken miflash işe yarasa keşke ama yaramıyor. Onsuz da yetkili hesap gerekiyor galiba tam bir temiz kurulum için değil mi?

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Ben bir telefoncuda miui 12 yüklettim, ardından bana dedi rootu kaldırdım artık ayarlardan güncelleme geldiğinde günceleyebilirsin, bende tm diyip çıktım, ardından 2 hafta sonra miui v12.1.1.0 güncellemesi geldi, bende telefon rootluysa çöker diye, emin olmak için telefoncuya götürdüm, telefonu aldı eline gizli gizli bir şeyler yaptı verdi bana dedi güncelleme yok, ama güncellemeyi indirmiştim dahi, herhalde çökeceğini anlayıp güncellemeyi silmiş olabilir, sizce gelen güncelleme silinebilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-21-04-34-05-757_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-01-21-04-34-05-757_com.android.updater.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 13

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ben bir telefoncuda miui 12 yüklettim, ardından bana dedi rootu kaldırdım artık ayarlardan güncelleme geldiğinde günceleyebilirsin, bende tm diyip çıktım, ardından 2 hafta sonra miui v12.1.1.0 güncellemesi geldi, bende telefon rootluysa çöker diye, emin olmak için telefoncuya götürdüm, telefonu aldı eline gizli gizli bir şeyler yaptı verdi bana dedi güncelleme yok, ama güncellemeyi indirmiştim dahi, herhalde çökeceğini anlayıp güncellemeyi silmiş olabilir, sizce gelen güncelleme silinebilir mi?
En fazla yapacağı şey yeniden rom yüklemiştir

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
En fazla yapacağı şey yeniden rom yüklemiştir
Gelen güncellemeyi silebilir mi onu soruyorum, root kaldırılmıştı zaten ota olarak gelmişti güncelleme, 2 dk kaldı elinde telefon

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Gelen güncellemeyi silebilir mi onu soruyorum, root kaldırılmıştı zaten ota olarak gelmişti güncelleme, 2 dk kaldı elinde telefon
Hocam sen güncellemeyi kurmamışsan adam silmiştir (yani silinebilir). Ama eğer kurmuşsan yeni yazılım yüklemiştir. Gerçi iki dakikada ne yazılım yüklenir, ne de başka bir şey. Büyük ihtimalle silmiştir.
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin.

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Hocam sen güncellemeyi kurmamışsan adam silmiştir (yani silinebilir). Ama eğer kurmuşsan yeni yazılım yüklemiştir. Gerçi iki dakikada ne yazılım yüklenir, ne de başka bir şey. Büyük ihtimalle silmiştir.
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin

Haklısın, eğer yüklersem çökerse adam uğraşacak ya, uğraşmasın diye gelen güncellemeyi silmiştir, peki o güncelleme bir daha gelir mi?

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Haklısın, eğer yüklersem çökerse adam uğraşacak ya, uğraşmasın diye gelen güncellemeyi silmiştir, peki o güncelleme bir daha gelir mi?
Normalde güncelleme geldiği zaman eğer yüklemezsen senin sıran bir başkasına geçer, tâ ki 1-2 haftaya kadar. Sonrasında ise tekrar gelir. Ama sen indirdiğin için bir daha gelmeme ihtimali var. Büyük ihtimalle sistemde indirdiğin gözüküyordur. Ama belki de kurmak önemlidir. Açıkçası bir daha gelir mi emin değilim.
Belki de hayırlısı buydu. Bana da geldi ama ben android 11 in ilk dağıtımı olduğundan senin gibi şüphe duyup indirmedim. Benimki de rootlanıp güncelleme alması için yeniden rom atıldı. Bir sıkıntı olursa hadi yeniden IMEI işidir root işidir, rom işidir derken başımın ağırmasını istemem. Zaten bazıları bu güncellemeden bayağı şikayetçi oldu telefonda oluşan bazı sorunlardan dolayı. Eğer çok sıkıntı olursa geri çekerler. Olmasa bir dahaki sefere yükleriz. Sana da gelmese telefoncuya götürüp attırırsın A11 i. Hayırlısı olsun inşallah.

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Normalde güncelleme geldiği zaman eğer yüklemezsen senin sıran bir başkasına geçer, tâ ki 1-2 haftaya kadar. Sonrasında ise tekrar gelir. Ama sen indirdiğin için bir daha gelmeme ihtimali var. Büyük ihtimalle sistemde indirdiğin gözüküyordur. Ama belki de kurmak önemlidir. Açıkçası bir daha gelir mi emin değilim.
Belki de hayırlısı buydu. Bana da geldi ama ben android 11 in ilk dağıtımı olduğundan senin gibi şüphe duyup indirmedim. Benimki de rootlanıp güncelleme alması için yeniden rom atıldı. Bir sıkıntı olursa hadi yeniden IMEI işidir root işidir, rom işidir derken başımın ağırmasını istemem. Zaten bazıları bu güncellemeden bayağı şikayetçi oldu telefonda oluşan bazı sorunlardan dolayı. Eğer çok sıkıntı olursa geri çekerler. Olmasa bir dahaki sefere yükleriz. Sana da gelmese telefoncuya götürüp attırırsın A11 i. Hayırlısı olsun inşallah.
Valla haklsınısn eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim

Üst Alt