- Adım
- Semih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 0
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Güncellemeden 1 hafta önce başladı, belli bir uygulamaya girdiğim zaman oluyordu. Şimdi de google play oyunlar ve google play store da bu sorunla karşılaştım. Tam bir işlem yaparken donuyor, yanıt vermiyor ve yeniden başlatıyor. Cihazı kullanırken ve başka şeyler yaparken karşılaşmıyorum bu sorunla böyle de olunca yazılımsal olduğunu anlıyorum. BL kapalıyken miflash işe yarasa keşke ama yaramıyor. Onsuz da yetkili hesap gerekiyor galiba tam bir temiz kurulum için değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Güncellemeden 1 hafta önce başladı, belli bir uygulamaya girdiğim zaman oluyordu. Şimdi de google play oyunlar ve google play store da bu sorunla karşılaştım. Tam bir işlem yaparken donuyor, yanıt vermiyor ve yeniden başlatıyor. Cihazı kullanırken ve başka şeyler yaparken karşılaşmıyorum bu sorunla böyle de olunca yazılımsal olduğunu anlıyorum. BL kapalıyken miflash işe yarasa keşke ama yaramıyor. Onsuz da yetkili hesap gerekiyor galiba tam bir temiz kurulum için değil mi?Hocam anladığım kadarıyla uygulamaların kendi kendine kapanması ve telefonun kendi kendine reset atması güncellemeden önce de oluyordu değil mi? Eğer böyleyse güncellemeyle düzeleceğini zaten sanmam. Çünkü telefonun kendisinde bir sıkıntı oluşmuş. Yani sizin telefonunuz gibi diğer telefonlar da aynı sorunu yaşasaydı bir ihtimal güncellemeyle düzeltirler diyebilirdik. Siz en iyisi imkanınız varsa garantiye gönderin. Başınız ağırmasın. Çünkü telefon arızalıyken daha fazla kurcalarsanız yanlışlıkla BRICK etme ihtimaliniz var. Bu şekilde sorumluluk size ait olur ve ayrıca yok yere para harcamak zorunda kalırsınız. Benden söylemesi.
Kolay gelsin.