- Konular
- 2
Aynı sorunu yaşadım. Bir sonraki dolumda %100 oldu.Güncellemeden sonra batarya 100% olmuyor 98de kalıyor bu problemi yaşayan var mı
Aynı sorunu yaşadım. Bir sonraki dolumda %100 oldu.Güncellemeden sonra batarya 100% olmuyor 98de kalıyor bu problemi yaşayan var mı
Bende düzelmedi aynı halaAynı sorunu yaşadım. Bir sonraki dolumda %100 oldu.
Bana güncelleme geldi fakat telefon kafayı yedi. Kendi kendine uygulamalar kapanıyor. Eski sürüme geri nasıl dönecem bilemiyorum. Yurdışı olduğu için mi acaba böyle oldu bu cihaza.OTA üzerinden güncellemeyi kimse almadı sanırım.Sadece BETA testerlara gitmiş gibi görünüyor.
Hocam bana bu (MIUI 12 V12.1.1.0.RFNMIXM STABLE) güncelleme geldi seçip güncelledim ama telefon kafayı yedi, kendi kendine uygulamalar kapanıyor ne yapabilirim?Ben Mi Note 10 Lite kullanmıyorum.
Bu güncelleme geri çekilmiş olabilir zaten.Güncellemeyi deneyin ama yapmayacak muhtemelen
TWRP ile başka roma geçebilirsiniz,MI Flash ile denemeyin,hata veriyor.Bana güncelleme geldi fakat telefon kafayı yedi. Kendi kendine uygulamalar kapanıyor. Eski sürüme geri nasıl dönecem bilemiyorum. Yurdışı olduğu için mi acaba böyle oldu bu cihaza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bana bu (MIUI 12 V12.1.1.0.RFNMIXM STABLE) güncelleme geldi seçip güncelledim ama telefon kafayı yedi, kendi kendine uygulamalar kapanıyor ne yapabilirim?
twrp açınca başka rom seçenekleri beliriyormu yoksa telefona indirip öylemi kurcamTWRP ile başka roma geçebilirsiniz,MI Flash ile denemeyin,hata veriyor.
Hocam anladığım kadarıyla uygulamaların kendi kendine kapanması ve telefonun kendi kendine reset atması güncellemeden önce de oluyordu değil mi? Eğer böyleyse güncellemeyle düzeleceğini zaten sanmam. Çünkü telefonun kendisinde bir sıkıntı oluşmuş. Yani sizin telefonunuz gibi diğer telefonlar da aynı sorunu yaşasaydı bir ihtimal güncellemeyle düzeltirler diyebilirdik. Siz en iyisi imkanınız varsa garantiye gönderin. Başınız ağırmasın. Çünkü telefon arızalıyken daha fazla kurcalarsanız yanlışlıkla BRICK etme ihtimaliniz var. Bu şekilde sorumluluk size ait olur ve ayrıca yok yere para harcamak zorunda kalırsınız. Benden söylemesi.Güncellemeden yaklaşık 1 hafta önce başlayan uygulamaların kendi kendine kapanması ve bazen de telefonun kendine reset atma problemi bu güncellemeyle de çözülmedi. Güncellemeden sonra 2-3 kez hard reset ve güncellemeyi tekrar ve tekrar yüklememe rağmen hala daha çözüm bulamadım. Üstüne de güncelleme sonrası ye bir sorunla karşılaştım. Telefon kendine reset attıktan sonra önceki versiyonda (en azından) problemsiz açılırken bu güncelleme sonrası MIUI yazısınsa kalıyor ve güç tuşuna basılı tuttuktan sonra bir daha reset sonrası ancak kendine geliyor. Bu tarz bir durumla karşılaşan ve çözebilen biri varsa yardımını bekliyorum. Bu arada BL kapalı ve garanti devam ediyor.