Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Behsam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 6
Cihazım
redmi note4
Konular
7
Merhaba Benim Mi Note 10Litede Xiaomi.eu dan yuklediyim rom yuklu .Bugun telefonda yeni surum duyurusu aldim ve guncelledim.Ne yazikki bisuru hata verdi.
Bilmek isterdim bu romda xiaomi.eu da oldugu gibi bir rom? yoksa orginal bir rom?

Meastro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2

mustafaguler58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
REDMİ 4A
Konular
1
ota üzerinden güncelledim.
bildirim veya başka bir problem yok.
daha bi akışkan daha stabil hale gelmiş.
ben sorunsuz kullanıyorum ve beğendim.
merak edenler için yakınlık sensörü güncellemeden önce sorunsuza yakın sayılırdı. güncellemeden sonra tamamen sorunsuz oldu.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Güncellemeden sonra YouTube vanced sılındı aynı apk yı yükleyemiyorum. Ne yapabilirim?

Kobee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kobe
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Guncelleme geri alindi ne zaman geri gelir lutfen soyler misiniz

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
performansı nasıl hocam, GPU driverlarin güncellenmiş olması lazım,az da olsa iyileşme vardır.
Aynen hocam ya, bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok makbule geçer. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Guncelleme geri alindi ne zaman geri gelir lutfen soyler misiniz
Güncellemeler parti parti dağıtıldığından senin sıran başka birine devredilmiş. 1-2 haftaya tekrar sıran gelir. İşin iyi yönünden bakın bence. Böylesi daha garanti oluyor. Çünkü eğer bir sıkıntı olursa güncellemeyi geri çekerler. En azından başınız ağırmaz.

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10

XDA Forumlarında Tanınan Geliştirici tarafından tespit edilen bu kararlı bir beta , bu nedenle hemen göremeyebilirsiniz, ancak seçilen kullanıcılarla test edildikten sonra daha geniş bir sürüm alacaktır. . Bu arada, bekleyemiyorsanız, aşağıda bir bağlantı var. Bu 64GB depolama alanına sahip ve SD kart yuvası olmayan bir telefon olduğundan, 2.5GB paketin kendisini kurması için yer açmak için biraz temizlik yapmanız gerekebileceğini belirtmek gerekir.

MIUI 12 piyasaya sürüldüğünde size söylediğimiz gibi, daha temiz bir kullanıcı arayüzü, yeni animasyonlar, navigasyon hareketlerinde değişiklikler, yeni canlı duvar kağıtları ve AOD tasarımları, mikrofon için gizlilik göstergeleri, kamera ve konum kullanımı, çoklu pencere iyileştirmeleri, ve Resim İçinde Resim, dahili bir uyku izleyici ve baştan sona '. Arada yayınlanan olağan hata giderme, optimizasyon ve Android güvenlik yamalarını ekleyin ve böylesine mütevazı bir telefon için etkileyici bir güncelleme alacaksınız.

İndirin: Mi Note 10 Lite için Android 11 tabanlı MIUI 12​

Cihaz : Mi Note 10 Lite Global
Kod Adı : #toco
Tür : Kararlı Beta Kurtarma
Sürümü : V12.1.1.0.RFNMIXM | 11.0
Boyut : 2.5 GB
MD5 : 2ea6513d0f53ee41d1b5c91b94310f8e
Değişiklikler :

• [Sistem]
    • Optimizasyon: Bazı durumlarda ekran kapatıldığında gürültü duyulabiliyordu
    • Android 11 tabanlı kararlı MIUI
  • Kaynak:
Güncelleme stabil beta olarak geçiyor tam stabil sürüm değil yada ben yanlış anladım varsa bilgisi olan varsa yazsın

ahmedi17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Aynen hocam ya, bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok makbule geçer. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeler parti parti dağıtıldığından senin sıran başka birine devredilmiş. 1-2 haftaya tekrar sıran gelir. İşin iyi yönünden bakın bence. Böylesi daha garanti oluyor. Çünkü eğer bir sıkıntı olursa güncellemeyi geri çekerler. En azından başınız ağırmaz.
Yaklaşık iki gündür kullanıyorum. Performans gözle görülür bir şekilde iyileşmiş. Arayüz baya stabil. Bildirimler dışında bir sorun yaşamadım.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yaklaşık iki gündür kullanıyorum. Performans gözle görülür bir şekilde iyileşmiş. Arayüz baya stabil. Bildirimler dışında bir sorun yaşamadım.
Hocam bildirimlerde ne gibi bir sıkıntı oldu?

mrchemist1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Kimyager
Konular
3
Güncellemeden sonra batarya 100% olmuyor 98de kalıyor bu problemi yaşayan var mı

Üst Alt