- Konular
- 2
HellasRecovery - Android 11 Uyumlu Hellas +PitchBlack Twrp UNOFFİCALTwrp kuramıyorum bu sürümde, uyumlu bir twrp var mı?
HellasRecovery - Android 11 Uyumlu Hellas +PitchBlack Twrp UNOFFİCALTwrp kuramıyorum bu sürümde, uyumlu bir twrp var mı?
Aynı sorun bende de var. Wipe data yaptım düzelmedi paketi tekrar indirip güncelledim düzelmedi. Güncelleme yaptığımdan beri en son paketi indir dediğim zaman hata veriyordu inmiyordu. Şuan en son paket indirmeye açılmış onu indirip yeniden güncelleyecem İnşallah düzelir değilse çok sıkıntılı bir durumArkadaşlar bu bildirim ler berbat gözüküyor sizde de aynımı örnek watsap dan gelenler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle olması neden oluyor
bildirimler seçeneğinden android yerine MIUI seçilmiş olmasın? bir kontrol eder misiniz?Arkadaşlar bu bildirim ler berbat gözüküyor sizde de aynımı örnek watsap dan gelenler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle olması neden oluyor
kayan bildirimlerden android seceneğini seçtim ve eski tip bildirim çubugunu kullanıyorum. Hicbir sıkıntı yok. Bu şekilde ayarlayabilirisiniz.Aynı sorun bende de var. Wipe data yaptım düzelmedi paketi tekrar indirip güncelledim düzelmedi. Güncelleme yaptığımdan beri en son paketi indir dediğim zaman hata veriyordu inmiyordu. Şuan en son paket indirmeye açılmış onu indirip yeniden güncelleyecem İnşallah düzelir değilse çok sıkıntılı bir durum
Yeni bildirim çubuğunu kullanmayın. Eski bildirim çubuğunda bir sıkıntı yok.Arkadaşlar android seçili o halde böyle yapıyor